Bandırma Şehitlerine sahip çıktı.

Bandırma Şehitlerine sahip çıktı.

Terörü protesto mitinginde yüzlerce Bandırmalı Cumhuriyet alanında toplandı.

 

Güney doğu eksenli şehit haberleri gelmeye başlaması ardından teyakkuz halindeki halk dün akşam provasını yaptığı Cumhuriyet alanına bu akşam akın etti.

Yaklaşık 10 bin kişinin katıldığı terörü protesto mitinginde önce şehit yoklaması yapıldı ve alana toplanan kalabalık hep bir ağızdan "BURDAAAAAA" diyerek polis ve asker şehitlerini kalbine gömdü.

Alandaki kalabalık daha sonra kol kola girerek Cumhuriyet alanından, Menderes meydanına, Menderes meydanından İnönü caddesine, İnönü caddesinde Emniyet Müdürlüğünün önünden geçerek Hacıyusuf kavşağından, santral caddesinden yeniden meydana indi.

Meydanda bir kez daha terörü lanetleyen Bandırmalılar daha sonra şehitlere saygı duruşunda bulunup istiklal marşı okudular.

Uzun bir ardan sonra ilk kez böylesine görkemli bir katılımla Terörü protesto eden Bandırmalılar attıkları sloganlarla Asker ve Polisine destek verdiler.

Bandırmadaki terörü protesto eyleminde başta Belediye Başkanı Dursun Mirza olmak üzere, bazı meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, esnaf ve 7 den 70 e Bayrağını alan herkes teröre lanet okudu.



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false