"Bandırma Vapuru" Onun Ofisine Demir attı.

Başkan Bandırmaspor dayanışma gecesinde, Arma´ya yine tek geçti.

 

Kütahya, Tavşanlı, Balıkesir, Bandırma ve Gönen´de kurulu faaliyet alanları ile hem kazancına kazanç katıyor, hemde sosyal işlerden hiç bir yerden kaçmıyor.

/resimler/2016-1/31/0400422192363.jpg

Baş-taş yönetim kurlu başkanı Hüseyin Baş uzun yıllar yönetim kurulu üyeliğinde bulunduğu Bandırmaspor 50. yıl balosunda açık arttırma müzayedesine alınan Bandırma Vapuru resmine tam 100.000 tl verdi.

/resimler/2016-1/31/0403381571044.jpg

Kütahya, Tavşanlı, Balıkesir, Bandırma ve Edincik´te yatırımları bulunan Baştaş yönetim kurulu Başknaı Hüseyin Baş, Bandırmaspor´un 50. yıl balosunda hem Bandırmaspor sevgisi, hemde Kurtuluş mücadelemizin en önemli meteryali Bandırma Vapuru resmini görünce akan sular durdu. Ve rakamlar çalıştı. Hüseyin Baş "Bandırma Vapuru" tablosuna tamı tamına 100 bin lira vererek, o eşsiz yapıtı Baştaş şirketler topluluğunun merkez yönetim ofisine asmak üzere aldı.

Kütahya´da, Kütahyaspor, Dumlupınar, Tavşanlıspor, Balıkesir´de Yahyaköyspor, Bandırma´da Bandırmaspor, Edincikspor takımlarına aralıksız yardım yapan iş adamı Hüseyin Baş, hayırlı bir hizmete harcanan paranın bereket vesilesi olduğuna dikkat çekerek, sadece kendinin değil tüm iş dünyasının gençliğin yegane geleceği olan spora destek ve katkı vermesi gerektiğini vurguladı.

Hüseyin baş özellikle, alkol ve uyuşturucu olumsuzluklarının piyasada kol gezdiği ülkemizde, gençliği spor alanlarına çekme noktasında katkı vermenin ulvi bir görev olduğunu olduğunu söyledi.

 

 



  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı