BANDIRMA BAHÇEŞEHİR KOLEJİNDEN BİR ÇEVRE PROJESİ

BANDIRMA BAHÇEŞEHİR KOLEJİNDEN BİR ÇEVRE PROJESİ

Bandırma Bahçeşehir Koleji öğrencileri eğitimdeki başarılarının yanı sıra, çevre adına yaptığı çalışmalarla da kendinden bahsettiriyor






Bandırma Bahçeşehir Koleji öğrencileri eğitimdeki başarılarının yanı sıra, çevre adına yaptığı çalışmalarla da kendinden bahsettiriyor.

Bandırma Bahçeşehir Koleji ,Fen ve Teknoloji kulübü öğretmeni Ceren ERTÜRK ve 19 öğrencisi önderliğinde başlatılan Eko-Okullar Programı kapsamında yürüttüğü ‘'Geri Dönüşüm ve Enerji Tasarrufu'' konulu sosyal  sorumluluk projesi ,okulun tüm öğrencilerinin  katılımı ile büyük bir kitleye ulaşarak  Bandırma'da bir ilke imza attı.

Daha yaşanılabilir bir çevre için başlatılan plastik atık toplama kampanyası Batıkap Ambalaj LTD.ŞTİ ‘in projeye katkılarıyla ilk meyvelerini verdi. Daha ufak yaşta  cevre,enerji tasarrufu ve geri dönüşümün gerekliliği konusunda bilinçlendirilen öğrenciler Eğitim-Öğretim yılının başlangıcından itibaren yüzlerce kilo atık poşetin ,doğamızı kirletmeye fırsat vermeden tekrar kullanılabilir hale gelmesi için çalıştılar. Bu projenin en güzel tarafı öğrencilerin bu serüvenin her aşamasında bizzat yer almalarıdır.







Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Pazartesi 17.1 ° / 6.5 ° Güneşli
  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli