BANDIRMA BASINI BOWLİNG`LE STRES ATTI

BANDIRMA BASINI BOWLİNG`LE STRES ATTI

Liman AVM, Pin World Bowling , 2012 - 2013 yaz sezonu açılışını Bandırma basınına düzenledikleri "Bowling turnuvası "ile yaz dönemine merhaba dedi.

 

Bandırma Livan Avm`de cumartesi günü Pin World Bowling, 2012 - 2013 yaz sezonu açılışını Bandırma basınına düzenledikleri Bowling turnuvası ile yaz dönemine ``merhaba`` dedi.

Fatih ERYILMAZ      BANDIRMA MANŞET

 Liman Avm içerisinde bulunan Bowling salonunda oynadıkları Bowlingle,basın mensupları bir haftalık iş stresini attılar. Basın mensupları Bowling turnuvasında birbirinden değişik  hünerlerini sergilediler. Pin World Bowling`in sezon açılışı; basın mensuplarına verilen kahvaltı ile başladı ve  Bowling turnuvası ile devam etti. Turnuvada dereceye giren basın mensuplarının ödülü Halkla ilişkiler müdürü Sümbül Çağala ve yöneticileri tarafından takdim edildi.

Halkla ilişkiler müdürü Sümbül Çağala konuşmasında şunları ifade etti.

" Ferah ortamıyla, leziz yemek çeşitleriyle stresin eğleye dönüştüğü, herkesin iyi vakit geçirebileceği bir ortamı uygun fiyat ve ödeme seçenekleri ile müşterilerimize sunuyoruz. Tüm şirket çalışanlarına moral ve motivasyon sağlamak açısından Bowling turnuvaları düzenlediklerini ve Bandırma halkının iş stresini Bowling oynayarak atmalarını ve sevdikleri ile bu güzel mekanda hoş vakitler geçirmelerini arzu ediyoruz" şeklinde konuştu.

 

 

 



  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı