Bandırma Belediye Meclisi toplandı

Bandırma Belediye Meclisi toplandı

Bandırma Belediye Meclisi’nin mayıs ayı olağan toplantısı yapıldı.

Belediye Meclis Birinci Başkan Vekili Fatma Sibel Karabacakoğlu’nun başkanlığında yapılan toplantı, belediyenin geçen ay gerçekleştirdiği etkinlikler ve hizmetlerin görsel sunumuyla başladı.

Ardından gündemin görüşülmesine geçilmeden önce MHP grubundan Harun Algül söz aldı. Algül, okul giriş-çıkış saatlerinde trafik sıkışıklığının giderilmesi için önlem alınmasını istedi. Harun Algül, ayrıca belediyenin kiraladığı araçlar hakkında bilgi istedi. Algül, Malta Deresi projesi ve kapalı pazar yerinin yanındaki inşaat nedeniyle kapatılan yol hakkında bilgi verilmesi talebinde bulundu.

Toplantıda 9 normal gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı. Bazı gündem maddelerinde belediyenin müdürlüklerinden gelen yazılar, incelenmek üzere ilgili komisyonlara gönderildi.

YENİ KOMİSYONA ÜYE SEÇİMİ

“Gayrimenkul Yönetim ve Değerlendirme Komisyonu”nun kurulması kararlaştırılan toplantıda bu komisyona beş üye seçildi.

Komisyona CHP’den Adil Levent Coşkun, Yalçın Cömert ve Mesut Özdemir, Adalet ve Kalkınma Partisi’nden Soner Koçoğlu, MHP’den Harun Algül seçildiler.

Manyas Belediyesi’nin kullanmadığı 3 aracın kullanılmak üzere Bandırma Belediyesi’ne alınması konusunda Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun’a “Millet İttifakı”nın oylarıyla yetki verilirken, “Cumhur İttifakı” ise ret oyu kullandı.

MHP’li Harun Algül’ün gündem dışı önergesinin ise meclisin bundan sonraki toplantısında yazılı olarak yanıtlanması karar altına alındı.

Haziran ayı meclis toplantısı 7 Haziran 2022’de, saat 19.00’da yapılacak.  ÖNDER BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: Bandırma Belediye Meclisi toplandı
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı