Bandırma Belediyesi “sosyal market” açtı

Bandırma Belediyesi “sosyal market” açtı

Bandırma Belediyesi “Sosyal Market”i törenle açıldı.

Bandırma Belediyesi Kapalı Pazar Yeri ve Yaşam Merkezi’nin kampüs alanındaki marketin açılış törenine çok kalabalık bir topluluk katıldı.

Açılıştan önce ilk konuşmayı CHP Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı yaptı.

TOSUN KÜRSÜDE

Ardından Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun konuştu.

Açılışı yapılacak “Sosyal Market Projesi”nin seçim beyannamesinde de bulunduğunu belirten Tosun, şunları söyledi:

“Sosyal belediyecilik çalışmalarına büyük önem veriyoruz. Tabii bu projeler ve çalışmalar için bütçe ve ekip gerekir. Belediye olarak insana dokunan projeler üretmek için çaba harcıyoruz. Az sonra burada, 350 metre karelik alanda açacağımız marketimizden ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız yararlanacak. Marketimizde 30-35 dolayında temel gıda maddesi var. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımız, vereceğimiz kartlarla ve yüklenen puanlarla buradan alışveriş yapacaklar. Önümüzdeki dönemlerde, hayırsever vatandaşlarımızın destekleriyle bu marketi daha da büyütmeyi planlıyoruz.”

SERKAN SARI

Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, “Bu sosyal market projesi Bandırma için kazanım, Türkiye için örnek projedir” dedi.

Sarı, iktidarın, vatandaşların sorunlarından uzak olduğunu öne sürdü.

ENSAR AYTEKİN

Cumhuriyet Halk Partisi TBMM İdare Amiri ve Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, AKP iktidarının 21 yıldan beri yandaşlarını zengin ederken halkın yoksullaştığını belirterek, “Bandırma Belediyesi’nin açtığı bu market, önemli bir projedir” dedi.

AHMET AKIN

Cumhuriyet Halk Partisi yerel yönetimlerden sorumlu genel başkan yardımcısı Ahmet Akın da şöyle konuştu:

“Tabii ki dileğimiz, hiç kimsenin ihtiyaç sahibi olmaması, herkesin kendi çalışarak kendi ekmeğini kazanmasıdır. Balıkesir’in kaynakları çok fazla ama yeterince değerlendirilmiyor. Halen ülkemiz genelinde partimizin 253 belediye başkanı var. Hepsi bölgelerinde başarıyla hizmet veriyor. 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimde, Balıkesir’de ve ülke genelinde belediye sayımızı artıracağız.  Böylece vatandaşlarımızı halkçı belediyelerle buluşturacağız. Bugün, burada açacağımız sosyal market için Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun kardeşimizi kutluyorum.”

Konuşmaların ardından sosyal market açılarak gezildi.

Açılışa CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da bir kutlama mesajı gönderdi.

Açılışta, CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Gençosman Killik de hazır bulundu.  ÖNDER BALIKÇI



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı