BANDIRMA BELEDİYESİ ZABITA EKİPLERİNİN SİGARA DENETİMİ

BANDIRMA BELEDİYESİ ZABITA EKİPLERİNİN SİGARA DENETİMİ



Bandırma Belediyesi zabıta ekipleri sigara yasağıyla ilgili denetimlerine hız verdi.
Zabıta ekipleri sigara yasağı ile ilgili bilgilendirme çalışmalarının ardından gelen şikayetleri incelemeye alarak Bandırma genelinde denetim yaptı.

Şehir merkezi ve kahvehanelerde denetimlerini yoğunlaştıran zabıta ekipleri, vatandaşları ve esnafı yasa hakkında bilgilendirerek, yasağa uyulması konusunda uyardı. Açık havada sigara içen vatandaşları, izmaritleri yerlere atmamaları konusunda uyaran zabıta ekipleri, izmariti yere atanlara Kabahatlar Kanunu gereğince 30 YTL ceza kesileceğini hatırlattı.
Kafe, pastane gibi mekanları da denetleyen zabıta memurları, işyeri sahiplerine, yasa gereği iş yerlerinde sigara içilmesine izin vermemeleri, aksi takdirde cezai işlem uygulanacağı uyarısında bulundu. Zabıta ekipleri, iş yerlerinin sigara yasağını hatırlatan yazı asıp asmadıklarını da kontrol ederek, olmayan iş yerlerine uyarı yazısının biran önce asılması gerektiğini belirtti.





hüseyin varyemez
18.07.2012 11:15:19
önce zabıta örnek olmalı resmi elbise ile sigara içilmez. İnsan bulundugu görevi bilmeli birde durakları kapalı alan afişi asdılar akıllı bir davranış deyil önce insanların birbirlerine saygılı olması tabiki yasalarına uyan toplum yetişdirmek gerekli yoksa yasa ne işeyarar uyan olmadıkdan sonra.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.1 ° / 8.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 20.2 ° / 9.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 19.1 ° / 10.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı