Bandırma Belediyesinde Bayraklar yarıya indi.

Bandırma Belediyesinde Bayraklar yarıya indi.

Soma`da yaşanan facia sonrası Ulusal yas ilan edildi. Tüm Yurtta olduğu gibi Bandırma Belediyesinde de bayraklar yarıya indi.

Soma`da yaşanan facia sonrası Ulusal yas ilan edildi. Tüm Yurtta olduğu gibi Bandırma Belediyesinde de Bayraklar yarıya indi.

Kaybettiğimiz madencilerimize Allah`tan rahmet diliyorum.

Belediye Başkanı Dursun Mirza, Manisa’nın Soma ilçesinde özel bir firmaya ait olan maden ocağında meydan gelen faciada hayatını kaybeden maden işçimizle ilgili açıklamalarda bulundu.

Mirza: Dün meydana gelen bu ve üzülerek takip ettiğimiz faciadan ne yazık ki acı haberler geldi. Beklentilerimiz hepsinin sağsağlim kurtarılıp sevdiklerine kavuşması yönündeydi. Ancak son alınan haberlerde 238 maden emekçimiz yaşamını yitirdi. Kaybettiğimiz madencilerimize Allah`tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyorum.

Bandıram Belediyesinden örnek davranış

Manisa’nın Soma ilçesinde meydana gelen facianın ardından tüm yurtta 3 gün boyunca ulusal yas ilan edilirken, Bandırma Belediyesi kurtarma çalışmalarına destek vermek amacıyla ilgili araçlarını Soma gönderdi. Olay yerinde yurdumuzun dört bir yanında gelen ekiplerin yürüttüğü kurtarma çalışmalarına yardımcı olunması düşüncesiyle Belediyemize bağlı bir adet Ambülans ve iki adette cenaze aracı görevli personeller birlikte Soma’ya gönderildi.

Olayın ardından tüm yurtta 3 gün boyunca Ulusal Yas ilan edilirken tüm resmi kurum ve kuruluşlarla birlikte Bandırma Belediyesinde de bayraklar yarıya indirildi.

 

 




bandırmalı
17.05.2014 20:41:55
festivali iptal etsinler

  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli