BANDIRMA BELEDİYESİ`NDEN ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZA İFTAR YEMEĞİ

BANDIRMA BELEDİYESİ`NDEN ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZA İFTAR YEMEĞİ

İftar yemeklerine bir yenisi daha ekleyen Bandırma Belediyesi engelli vatandaşlarımıza ve ailelerine Eken Prestij Otel'de İftar Yemeği düzenlendi.

Bandırma Belediyesi Kutsal Ramazan ayında geleneksel hale getirdiği iftar yemeklerine bir yenisi daha ekleyerek engelli vatandaşlarımız ve ailelerine Eken Prestij Otel’de İftar Yemeği düzenlendi.

Yemekte Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza ve CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça yer alırken iftar yemeğine engelli ve engelli ailelerinin katılımı yoğun oldu.

İftarın ardından Engelli ve Engelli ailelerine hitaben bir konuşma gerçekleştiren Belediye Başkanı Dursun Mirza, yardımlaşmanın ve dayanışmanın en güzel örneklerinin yaşandığı Ramazan ayında Engelli vatandaşlarımızla birlikte bir arada olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

Mirza: “Yardımlaşma ve dayanışmanın yoğun bir şekilde yaşandığı, rahmet ve bereket ayı olan Ramazan’ın ayında gönül dünyamızda ayrı ve özel bir yeri olan engelli vatandaşlarımızla bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum” dedi.

Bandırma Belediyesi’nin sosyal ve kültürel alanda engelli vatandaşlarımızın yaşamını kolaylaştırmak amacıyla birçok çalışmayı yerine getirdiğini belirten Mirza, yeni dönemde Ordu Caddesinde bulunan Tekel Binasında engelli vatandaşlarımız ve engelli çocuklarımız için bir rehabilitasyon merkezi oluşturmayı amaçladıklarını söyledi.



  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı