Bandırma Beşiktaşlılar'da görev değişimi

Bandırma Beşiktaşlılar

Bandırmalı siyah beyazlılar başkanlığa Ozan Baran'ı getirdiler

Bandırma Beşiktaşlılar derneği yönetimsel değişim ile geleceğe yönelik dinamizm kazandı. Başkan Yunus Düzmekik'in yoğun çalışma temposu nedeni ile gerekli olan zamanı ayıramadığı Bandırma Beşiktaşlıları, genel kurula gitmeden tüzük hükümlerine uygun olarak yönetim içinde görev değişimine gitti.

Başkan Yunus Düzmekik, Başkanlığı Ozan Baran'a bırakırken kendisi yönetim kuruluna geçti.

Bandırma Beşiktaşlılarda gerçekleşen yönetim içi değişim ilk etapya yönetim kuruluna yansıdı. Bandırma Beşiktaşlılar Derneği yeni Başkan Ozan Baran'ın Başkanlığında ilk sosyal aktivite yönetim, denetim ve disiplin kurulu olarak eşlerle birlikte tanışma dayanışma resepsiyonu olarak gerçekleşti.

Grand Asya'daki gecede konuşan Başkan Ozan Baran, Yeni oluşumun Beşiktaş ilke ve geleneklerine uygun olarak plan ve program içinde Liman AVM arkası 823 sokakta bulunan dernek ofisine işlev kazandırmanın yanı sıra kulüp ile ilişkilerin geliştirilmesi ve derneğin futbol akademisini yeniden hayata geçirmek olduğunu açıkladı.

Bandırma Beşiktaşlılar derneği yönetimi; Ozan BARAN, Burak KAÇAR, Yunus DÜZMEKİK, Yusuf GENÇTÜRK, Onur OĞUZBEYİ, Halil YIRTIMCI, Mustafa Aysan ÖZTAYLAN



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı