Bandırma bir efsanesini daha kaybetti.

Bandırma bir efsanesini daha kaybetti.

Bandırma`nın yetiştirdiği en büyük futbol adamlarından birisi Muhittin Kapçak hakkın rahmetine kavuştu.

 

Bandırma yaprak dökümünde bir efsanesini daha kaybetti.

Bandırma`da başlayıp yeşil sahalardaki markasını Beşiktaş gibi Türkiye liglerinin en güzide kulüplerinden birisnde 6 yıl aralıklız forma giymiş, futbol yaşamını Antrenörluk karıyeri ile uzun yıllar ülkenin en önemli kulüplerinde başarı ile sürdürmüş Muhittin Kapçak, takvimlerin yaprak dökümünü gösterdiği 2013 yılı`nın 11 Kasım`ında vefat etti, 12 Kasım`da toprakla buluştu.

Bandırma da başlayan futbol yaşmını,  İstanbul`da taçlandırması onun mütavazı yaşamını İstanbul beyefendisi kimliği ile özdeştirirken geride kalan dortları onun manevi şahsiyetini tarif etmekte zorlandı.

Muhittin Kapçak 6 yıl aralıksız formasını taşıdığı Beşiktaş`ın Kara Kartal logolu formasını 80 yaşında ve bir yaprak dökümünde tabutunun üzerine giydi.

Muhittin Kapçak Haydar çavuş camiinde kılınan canaze namazı ardından şehir mezarlığındaki ebedi istirahatgahına doğru yola çıkarken, onunla yol arkadaşlığı yapmış dostları, manevi şahsiyetinde onu tarif  ederken kelimeleri seçmekte zorlandılar.

Başta Bölge Beşiktaşlıları olmak üzere Bandırma ve çevresindeki dostları onun tabutundan tutabilmek için yarıştı.

Yurdun dörtbir köşesinden gelen dostları adına konuşan eski kader arkadaşı Önder Üretmen yaşadığı İtalya`nın Milano kentinden onun için özel olarak geldiğini ifade ederken, ``Üç kardeşim var, ama o hepsinden önce`` diyerek gerçek bir İstanbul feyefensisi kimliğinden ödün vermediği Muhittin Kapçak`ın 80 yıllık yaşamını iki kelime ile tarif etti.

Bandırma Manşet ailesi olarak Merhuma tanrıdan rahmet kederli ailesine ve Türk spor dünyasına başsağlığı dileriz.



Can EMRE
20.11.2013 00:54:39
Mekanın cennet olsun.Bandırma`nın beyefendisi.Sevgili hocam.

  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı