Bandırma Burcu öğretmene ağlıyor

Bandırma Burcu öğretmene ağlıyor

Hatay, Depreminde göçük altında kalan Bandırmalı genç öğretmen Burcu Gümüş yarı toprağa veriliyor.

Hatay, Depreminde göçük altında kalan  Bandırmalı genç öğretmen Burcu Gümüş yarı toprağa veriliyor.

Gençti, güzeldi, umut doluydu… Bandırma’nın Yeni Sığırcı kısal mahallesi sakinlerinden eski köy Muhtarı Recep Gümüş’ün Hatay’da İngilizce Öğretmeni kızı Burcu Gümüş (28) deprem felaketinde kaldığı göçük altından 8 Şubat Çarşamba günü hayatını kaybetmiş olarak kurtarıldı.

Burcu Gümüş öğretmen yaşanan trajik vefatı sonrası cenazesi bugün Bandırma’ya getirilerek kent kabristanlığı morgunda misafirliğe alındı. Burcu Gümüş Öğretmen 12 Şubat Pazar yarın öğle namazına müteakiben Yeni Sığırcı (Gaberdey) de kılınacak cenaze namazı ardından ebedi istirahatgahıne defnedilecek.

BURCU GÜMÜŞ ÖĞRETMEN 10 İLİ KAPSAYAN YÜZYILIN AFETİNE KURBAN GİTTİ

Bandırma’nın Kırsal Yeni Sığırcı Mahallesi eski Muhtarlarından Recep & Nurten Gümüş’ün küçük kızları Burcu Gümüş eğitimini tamamlaması ardından ataması olmadığı için Bandırma Amerikan Kültür Kolejinde İngilizce Öğretmeni olarak çalışmaya başlamıştı.

Genç Öğretmen 2021-2023 Eğitim öğretim dönemi için atamasının yapılıp göreve başladığı Hatay’ta Mehmet Demirel ile evli olan ablası Buse Gümüş ile birlikte yaşamakta idi.

ANNE NURTEN GÜMÜŞ’ün TEDAVİ SÜRECİ AİLEYİ HATAY’da BULUŞTURDU.

Recep & Nurten Gümüş çifti sağlık sorunlarını giderecek ameliyat randevuları için gittikleri Hatay’ta birlikte iken Hatay’ı haritadan silen büyük afetin kurbanı oldular.

Anne Nurten Gümüş 6 Şubat Pazartesi günü, Recep Gümüş altında kaldığı yıkıntıdan 60 saat sonra, Kızı Buse Gümüş Demirel 8 Şubat Çarşamba günü sağ olarak kurtarıldılar. Recep Gümüş’ün tedavisi Adana Çukurova Şehir Hastanesinde devam ediyor.

Gümüş ailesinin damadı Mehmet Ali Demirel ise hala üzerine çöken konutunun altında çıkartılmayı bekliyor.

Gümüş ailesi için aile faciasına dönüşen Deprem felaketi, bir birine çok bağlı olan aileyi paramparça ederken yaşanan trajik felaket aileyi tanıyan tanımayan herkesin nefesini boğazında düğümledi.

12 Şubat Pazar yarın İngilizce Öğretmeni talihsiz Burcu Gümüş’ün cenazesinin defin edileceği Bandırma Yeni Sığırcı Mahallesi Muhtarı Özden Gümüş, sosyal medya hesabından yaptığı cenaze daveti ile tüm sevenlerini bu acıyı paylaşmaya davet etti.

Güle, güle Burcu öğretmen… Öğrencilerin seni asla unutmayacak….



Anahtar Kelimeler: Bandırma Burcu öğretmene ağlıyor
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı