Bandırma çardak gülüyle bezeniyor

Bandırma çardak gülüyle bezeniyor

Kent girişleri çevre düzenleme çalışmalarına yoğunluk verildi.





Bandırma`da kent girişleri çevre düzenleme çalışmaları yoğunluk verildi.


Bandırma Belediyesine bağlı ekipler tarafından sürdürülen çalışmalar, Atatürk Caddesinin 600 Evler Mahallesinin önünde yer alan bölgede tüm hızıyla devam ediyor.

Uzun süredir Karayollarının kent girişindeki çalışmalarını tamamlamamasına rağmen, Belediye ekipleri bu bölgedeki çalışmalarını başlatarak öncelikle bordür çalışmalarını yerine getiriyor. Ardından belediye ekipleri bölgedeki toprak alanlarda çimleme çalışmalarına başlayacak.

Kent girişindeki çevre düzenleme çalışmalarını yerinde takip ederek çalışmalar hakkında bilgi alan Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Mirza, Bandırma Kent Girişinin hak ettiği görünüme kavuşacağını söyledi.

Mirza: Şu anda Atatürk Caddesinin 600 evler mahallesinin olduğu bölgesindeyiz. Belediyemize bağlı ekipler bu karayolundaki bordürleri değiştirerek yeniden düzenliyor. Bordür çalışmalarından sonra ekiplerimiz çim ekimini gerçekleştirecekler. Kısacası Bandırma'nın girişi yeşillendirilerek ve ağaçlandırılarak güzel bir görünüme kavuşmuş olacak. Bu düzenleme çalışmalarını Belediyemiz yapıyor.  Bundan da vatandaşlarımızın bilgisi olsun. Bununla birlikte Karayolları de kendi çalışmalarını bir an önce bitirirse Bandırma'nın girişi daha da güzelleşecek” dedi.

Öte yandan Belediye Ekipleri Tren Garı önünde yer alan surlardaki toprak alanlarda çevre düzenleme ve yeşillendirme çalışmalarını sürdürüyor. Farklı türlerdeki fidanları toprakla buluşturan ekipler, çalışmalarını tamamlanmasının ardından bölge güzel bir görünüme kavuşmuş olacak. 







demokrat
18.01.2013 14:44:42
Bandırma giriş ve çıkışını tam 45 yıldan bu yana maalesef güzelleştiremedik.Yapılan çalışmalar nedir tam anlayamasam da bu gayretlere teşekkürler...

Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false