BANDIRMA CHP`DEN EMEKLİ DERNEKLERİNE ZİYARET!

BANDIRMA CHP`DEN EMEKLİ DERNEKLERİNE ZİYARET!

Metin Ok, emekliler günü haftası olması dolayısıyla emekli dernekleri şube başkanlarının ve yönetiminin gününü kutlayarak, şube başkanlarına çiçek takdiminde bulundu.

Bandırma CHP ilçe teşkilatı emekliler günü haftası olması dolayısıyla, Türkiye emekliler derneği Bandırma şube başkanı Mitat Günüç ile Türkiye işçi emeklileri derneği Bandırma şube Başkanı Halit Özdemir`i makamında ziyaret ettiler.

Ziyarete;  Bandırma CHP İlçe Başkanı Metin Ok, CHP Yönetim Kurulu Üyeleri Sabri Türkmen, Uğur Tamir,  CHP Emek Bürosu Komisyon Üyeleri Mustafa Akay ve Şaban Sönmezler katıldı.

Ziyaret son derece samimi ve sıcak ortamda geçti. CHP Bandırma İlçe Başkanı Metin Ok, emekliler günü haftası olması dolayısıyla emekli dernekleri şube başkanlarının ve yönetiminin gününü kutlayarak, şube başkanlarına çiçek takdiminde bulundu.

Bandırma emekliler derneği şube başkanlarının sorunlarını dinleyen Metin Ok, şu açıklamaları dile getirdi.

"Türkiye genelinde 11 milyon 700 bin emeklinin bulunduğunu dile getiren Ok, emekli kesiminin  büyük bir çıkmaza  ve geçim sıkıntısına sokulduğunu, tamamen yolsukluk sınırının altında ki bir maaşa tabii tutuldaklarını söyledi. Cumhuriyet halk partisi olarak özellikle intibak yasasısında  emekli kesimimizi rahatlatacak bir projeyi hayata geçirmek istemiştik ancak seçimlerden sonra AKP hükümeti bir düzenleme yaptı, ancak yapılan bu düzenlemenin içi boş çıktı. Yine emeklilerimiz perişan, yine emeklilerimiz kömür derdinde, yine emeklilerimiz geçim derdin de olduğunu dile getiren Ok, Akp hükümetinin sağlık politikasında ki reçete paylarından alınan katkı neyin neresidir?  zaten doktara çıkan hastadan muayene ücreti alındığı söyleyen Ok, vatandaş bir an önce sağlık bakanlığı tarafından aydınlatılmalıdır. Türkiye`nin bir demokrasi ülkesi olduğunu yenileyen Ok, mutlaka bu halk sandıkta kendilerine uygulanan yaptırımın hesabını  soracaktır" şeklinde konuştu. /Fatih ERYILMAZ  BANDIRMA MANŞET

 

 

 

 



  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı