Bandırma da çocuk tiyatrosu

Bandırma da çocuk tiyatrosu

KARINCA ÇOCUK TİYATROSUNUN ROBİNSON CRUSOE VE CUMA” ADLI OYUNU ÇOCUKLARIMIZLA BULUŞTU





Bandırma
Belediyesi, Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında yepyeni bir tiyatro oyununu daha çocuklarımızla buluşturdu. Ankara Ekin Tiyatrosunun Karınca Çocuk Tiyatro Ekibi tarafından ilköğretim çağındaki öğrencilerimize sahnelenen Robinson Crusoe ve Cuma” adlı çocuk oyunu çocuklarımız tarafından keyifle izlendi.


Robinson Crusoe ve Cuma” adlı çocuk oyunu, 21 Kasım 2012 Çarşamba günü Barış Manço Kültür Merkezinde saat 10.00, 11.00, 13.00 ve 14.00 olmak üzere toplam dört seans sahnelenen çocuk oyununda 1000'den fazla öğrenciyle buluştu.

Belediye Başkanı Sedat Pekel oyunun sonunda Karınca Çocuk Tiyatrosu Oyuncularını kutlayarak çiçek takdim etti. Pekel: Bandırma Belediyesi olarak kültür ve sanat etkinliklerimiz kapsamında çocuklarımız için farklı bir oyunu onlarla buluşturmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz. Onlar için ne yapsak azdır. Özellikle geleceğimiz olan çocuklarımızın eğitiminde önemli bir yeri olduğuna inandığımız kültürel ve sanatsal etkinlerin sayısının arttırmak ve onları farklı birçok etkinlikle buluşturmak amacıyla bizler üzerimize düşen görevi sonuna kadar yerine getireceğiz” dedi.






Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı