Bandırma da Kanlı düello 1 ölü 2 yaralı

Bandırma da Kanlı düello 1 ölü 2 yaralı

Gece kulübünün sahibi garsonlarla vuruştu. Sevgilisini koruyan garson öldü. patron ve kardeşi yaralı.

Video- Haber & Fotoğraf       Zeki KARADENİZ
Atatürk caddesi eski Rüya pavyonu karşısında faaliyet gösteren Zirve çay ocağında çıkan silahlı çatışmada bir kişi öldü. Biri ağır olmak üzere iki kişide yaralandı.

Olay bu sabaha karşı meydana geldi.  Fuar Gazinosu Nign Club gece kulübünde çalışan iki kişi bir sanatçı ile olan gönül ilişkisi yüzünden önce sözlü olarak tartıştılar daha sonra silahlarına davrandılar. 
Hüseyin Sarıkuş (48) bayanla ilişkisi olan İrfan Daban´ı (38)´i silahla vurarak öldürdü.
Ayni gazinoda çalışan Bektaş Akgül (24) de silahına davranıp,  Nurullah Sarıkuş´u (51)  ve Hüseyin Sarıkuş´a kurşun yağdırdı.
Fuar gazinosu Nign Club işletmecisi Nurullah Sarıkuş, Kardeşi Hüseyin Sarıkuş ile birlikte sabaha karşı Atatürk caddesindeki gazinosunu kapatarak iş yerinin 150 mt kadar alt tarafından bulunan Zirve Çay ocağına gitti.
Gazinosunda çalışan bir bayanla ilişkisi olduğu gerekçesiyle konuyu görüşmek üzere garson İrfan Daban´ı olay yerine çağırdı.
Garson İrfan Daban randevu`nun verildiği çay ocağına birlikte çalıştığı garson arkadaşı Bektaş Akgül ile gitti.
Çayların söylendiği ocakta bir süre mevzuya ilişkin konuşmadan sonra, Ortamın atmosferi yükseldi ve Hüseyin Sarıkuş, İrfan Daban`ın silahla vurarak öldürdü.
Arkadaşı İrfan Dabar`ın tartışma sonrası gözleri önünde öldürülmesine kayıtsız kalmayan Bektaş Akgül`de silahına davranarak hem patronu Nurullah Sarıkuş`u, hemde kardeşi Hüseyin Sarıkuş`u kurşun yağmuruna tuttu.
Kanlı düello`da Bektaş Akgül´ün silahından çıkan kurşunlarla Nurullah Sarıkuş ağır yaralı olarak kaldırıldığı Bandırma Devlet Hastanesinde yoğun bakıma alınırken, ayağından yaralanarak ayakta tedavi edilen Hüseyin Karakuş ile Bektaş Akgül haklarında hazırlanan evrak ile birlikte tahammüden adam öldürmek ve yaralamaktan mahkemeye sevk edildiler.






meryemdaban
28.11.2013 20:43:36
İrfan abim allah rahmet etsin rahat uyu elbet ilahi adalette bir gün tecelli edecek.....türk adaletine güveniyoruz caniler cezasini buldu..umarim o hapis size mezar olur

Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false