Bandırma Dilenci istilasına uğradı

Bandırma Dilenci istilasına uğradı

Bandırma'da kentin önde gelen bölgelerinde avuç açan yerli-yabancı dilenciler esnafların şikayetine neden oldu. Zabıta yetersiz mi kalıyor?

Her yer dilenci kaynıyor

Bandırma’da her yerde görülen dilenciler büyük eleştirilere yol açıyor.

Vatandaşlar, yolda giderken veya sosyal bir mekânda otururken dilencilerin kendilerini rahatsız edenlerden bıktıklarını dile getiriyor.

Bandırma yerel yönetiminin, bu dilenci istilasını nasıl olup da görmediğini ve denetim yapmadığını anlamadıklarını belirten vatandaşlar, “Bandırma bu kadar sahipsiz mi?” diyorlar.



KENAN YILMAZ
11.07.2023 14:41:57
Bandırmada sadece dilenci denetimleri değil diğer denetimlerde çok azalmış hatta yok durumunda uzun zamandan beri halkın özellikle halkımızda ikamet eden bayanların da çok canını sıkan kaldırımı işgal eden gazino birahane çay ocağı ve kahvehanelerin düzensiz bir şekilde kaldırımdan insan geçirmemeye yemin etmiş olan halleri geliyorlar 100. yıla bi kendilerini gösteriyorlar kahvede 1 tost 1 çay yapıp hadi bu seferlik geldik 2. de olmasın deyip gidiyorlar belediyenin karşısında duran çay ocağı ve börek haneler cabası yav kardeşim halk kaldırımdan yürümeyecek de nerden yürüyecek yoldan gitmeye kalksak dikkatsiz vatandaş yoldan yürüdü araç çarptı diye manşetlere çıkarız. Bandırma da zabıta denetimleri iyice askıya alınmış bulunmakta kim ne derse desin bu görüntüler paşakent mahallelerinde olsaydı zabıtalar 7/24 mesai içinde olurlardı Fakat bu durum atatürk caddesi kurtuluş caddesi ve nato caddesi üzerinde bulunan kahvehane ve birahaneler için geçersiz sayılmakta çünkü dokunulmazlıkları var 1 tost 1 çay a halloluyor iş

Anahtar Kelimeler: Bandırma Dilenci istilasına uğradı
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı