Bandırma Fenerbahçeliler 'den mali kongre

Bandırma Fenerbahçeliler

2012 yılı mali bütçesi 13.ooo tl. olarak belirlendi




Bandırma Fenerbahçeliler derneği 16.mali genel kurulunu gerçekleştirdi.

129 üyesi bulunan sarı lacivertlilerin 20 katılım ile Eken Prestij otel toplantı salonundaki genel kurulda Divan başkanlığına Mustafa Özçakır getirilirken yardımcılıklarına  Atilla Elmastaş ve Sebahattin Aydın seçildi.

Saygı duruşu ardından maddelerin görüşülmesine geçilen genel kurulda çalışma ve faaliyet raporu başkan Mert Eken tarafından okundu.

Başkan Eken 10 Haziran'da düzenledikleri 18.şampiyonluk balosunda kulübün önemli isimlerini Bandırma da ağırladıklarını, Fenerium TIR ının Bandırma da satış yapmasını, Şike operasyonu nedeniyle Fenerbahçenin başarısını engellemeye yönelik çabalara yönelik ortaya koydukları duruş ile Kombine bilet alıp, Atatürk ve Fenerbahçe takvimi batırdıklarını ve bu takvimlerden Metris'e de göndererek Başkan Aziz Yıldırım'a olan desteklerini sonuna kadar sürdürdüklerin, Van depremi yardım kampanyasına katıldıklarını söyledi.

Fenerbahçe kulübünün yaşanan olaylar nedeni ile her zamankinden daha fazla manevi desteğe ihtiyacı olduğu bu günlerde kendilerinin Türkiye deki diğer dernekler gibi ellerinden gelen çabayı ortaya koyduklarını ifade ederken 18 bin lira lık kombine maç bileti karşılığı 12.bin lira toplayabildiklerini 6 bin liralık zararın bizzat kendi kişisel bütçesinden karşılandığını söyledi.

Başkan Mert Eken'in okuduğu çalışma ve faaliyet raporu müzakereye sunuldu, Söz alan olmadı ve oylanarak kabul edildi.

Genel kurulda daha sonra Geçen yıla ait denetim raporunu Remzi Poyraz okudu.

6.017.lira gider,9.451 lira gelirin bulunduğu bütçe'nin artısı olan 3434.68 kuruş'un dernek banka hesabında yer aldığı belirtildi.

Derneğin hiç borcu olmadığına işaret edilen denetim raporu müzakereye sunuldu söz alan olmadığı için oylanıp kabul edildi.

Fenerbahçelilerin genel kurulunda gündemin tahmini bütçesi 13.bin lira  gelir gider denk olarak belirlendi.

Fenerbahçelilerin mali genel kurulu dilek ve temenniler bölümünde ise öz eleştirilerde bulunularak, Lokal çatısı altında birlik ve beraberliğin olmadığı bir ortamın kısa süre sonra mevcut bütünlüğünü yitirmenin söz konusu olacağı bu nedenle mutlak surette derneğin bir lokal çatısı altında faaliyette bulunulması istendi.

















Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu