Bandırma Fenerbahçeliler Derneği Basın açıklaması

Bandırma Fenerbahçeliler Derneği Basın açıklaması

FENERBAHÇE OLARAK BİZ BİTTİ DEMEDEN HİÇ BİR ŞEY BİTMEZ

   Bağımsız yargı tarafından verilen sözde örgüt ve sözde şike kararları ile ilgili kamuoyunda kulübümüz ve başkanımız ile ilgili oluşan tablo Fenerbahçe`mize gönül vermiş milyonlarca taraftarımız başta olmak üzere Bandırma Fenerbahçeliler derneği olarak bizlere de fazlasıyla üzüntü vermektedir.

   Bandırma Fenerbahçeliler derneği yönetimi olarak,3 Temmuz sürecinden bu güne kadar geçen zaman içerisinde her zaman kulübümüzün ve başkanımızın yanında olduğumuzu bir kez daha

belirtmek isteriz. Biz Fenerbahçe camiası olarak Hukuka ve Hukuk kurallarına her zaman saygı duyuyoruz.Ancak başkanımızın şahsında alınan bu kararı hukuk kuralları ile bağdaştıramıyor ve tamamen siyasi bir karar olarak tanıyoruz.Siyasi ve hukuk dışı kurallarla,Fenerbahçemizi lekeleyip, bizleri yıkıp,parçalamak isteyenlere inat bu gün her zamankin den daha çok FENERBAHÇELİYİZ.


Bizler için tek gerçek FENERBAHÇEDİR...

   Siyasi iktidarın; KUMPASLARDAN,PARALEL DEVLET YAPILANMALARINDAN,ELE GEÇİRİLMİŞ DEVLET MEKANİZMALARINDAN BAHSETTİĞİ,kamuoyunda bu vb. söylemlerin hava da uçuştuğu ortamda,  ‘ADİL VE YENİDEN YARGILANMA HAKKININ’ tartışıldığı bu süreçte birden bire alınan bu kararı evrensel hukuk kuralları içerisinde kabullenmemiz aşla söz konusu olamaz.

    Bilinmesini isteriz ki süreç asla onların istediği gibi bitmeyecektir..Bizler Fenerbahçe camiası olarak Son sözümüzü henüz söylemedik,ve FENERBAHÇE OLARAK BİZ BİTTİ DEMEDEN HİÇ BİR ŞEY BİTMEZ.

 Kamuoyuna en derin sevgi saygılarımızla duyurulur.



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı