Bandırma Fizyoterapi, Erdek şubesini açtı

Bandırma Fizyoterapi, Erdek şubesini açtı

Bandırma Fizyoterapi, Erdekli müşterilerinin ayağına şube açtı.

Son zamanları çokça ihtiyaç hissedilen fiziksel ihtiyaç hizmeti "Fizyoterapi" sağlık sektöründe önemli yer teşkil etti.

Dr. Ayşegül Özdemir'in işletmeciliğini üstlendiği Bandırma Fizyoterapi, Bandırma'daki aktif performansının düşürmek, Erdek'ten gelen müşterilerinin ayağında hizmet sunmak amacıyla Erdek'te şube açtı.

Dr. Ayşegül Özdemir bir süredir restorasyon çalışmalarını yaptığı "Bandırma Fizyoterapi" Erdek şubesini bugün hizmete açtı. Erdek girişi Otogar karşısı 36 numarada faaliyete açılan yeni işyerinin açılışı dua ile yapıldı.

Hoca'nın duası sonrası sade bir konuşma yapan Belediye Başkanaı Burhan Karışık, Erdek'in bu anlamda ihtiyacı olduğunu, hem fizyoterapi ihtiyacı olan Erdek'liler, hemde işletme sahibi Dr. Ayşegül Özdemir'in kentte önemli b,r eksiği giderdiklerini vurguluyarak, "Bandırma Fizyoterapi" Erdeklilere hayırlı olmasını diledi.

Daha sonra işyeri kurdelası kesilerek hizmete alınırken Dr. Ayşegül Özdemir açılışa gelen konuklara yeni işletmenin özelliklerini anlattı.

"Bandırma Fizyoterapi"nin açlışında Başta Belediye Başkanı Burhan Karışık olmak üzere CHP ilçe Başkanı Hale Tuna, İYİ Parti Erdek ilçe Başkanı Arif Demir, Bandırma ilçe Başkanı Necmi Sert, Meclis Üyesi Çetin Gül hazır bulundu.



Anahtar Kelimeler: Bandırma Fizyoterapi Erdek şubesini
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı