Bandırma girişinde zincirleme trafik kazası

Bandırma girişinde zincirleme trafik kazası

Ayni yönde seyreden 5 araç bir birine girdi 2 si hastaneye sevk edilen 5 kişi yaralandı.







Bu akşam saat 18.00 sularında Gros kavşağı ışıklarını geçtikten sonra iki akaryakıy istasyonu hizasında, Bandırma şehir merkezine seyir yönünde meydana gelen kazada 2 kişi hastaneye kaldırıldı 3 kişi ise kazayı hafif yaralarla atlattı.

Kaza sonrası yolun Bandırma`ya giriş yönü yaklaşık 25 dakika trafiğe kapandı. Kaza sonrası Mezarlık önündeki servis yolunu kullanan yüzlerce araç, Kent girişindeki servis yollarının bir an önce trafik`e alışmasının nekadar elzem olduğunu gösterdi.

Kaza nedeni ile tıkanan trafik yolun açılması sonrası saatlerce konvoyun bitmesi beklendi. Kazaya karışan araçların bir birlerine yabancı olmadıkları ise ayrı bir muammaydı.

Otomobil, Küçük Kamyonet ve minibüs`ten oluşan kaza araçlarının tamamı Küçük Sanayi stesi sakini olup iş yerlerini kapatmaları sonrası akşam dönüş yolunda trafik canavarına yakalanmış olmalarıydı.

Araçların bir birini yakın takip etmelerinden kaynaklanan kazada mali değeri yüksek maddi kayıp meydana geldi..
Kaza yerine çağrılan 112 acil yaralıları hastaneye sevk ederken, Trafik ekipleri de yolu trafik`e açıp kaza ile ilgili gerekli raporu tanzim ettiler.







Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı