Bandırma girişleri palmiyeleniyor

Bandırma girişleri palmiyeleniyor

Kent giriş ve çıkışlarını kapsayan yeşillendirme projesi top Selvilerden sonra Palmiyelerle devam ediyor.




Bandırma Belediyesi Park ve Bahçe İşleri Müdürlüğü ekipleri, Bandırma-Bursa girişinde devam eden ağaçlandırma ve yeşillendirme çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.

Devam eden çalışmalar kapsamında son olarak Bandırma Küçük Sanayi Bölgesi ile Gross market arasında bulunan bulvarda Palmiye Dikim çalışmalarına başladı.

Bandırma'ya daha güzel ve modern bir kent girişi görünümü kazandırmak amacıyla aralıksız olarak sürdürülen palmiye dikim çalışmalarının ardından çimleme çalışmalarının da tamamlanmasıyla uzun yıllar ihmal edilmiş olan kent girişi, çok güzel bir görünüme kavuşmuş olacak.





zeki
17.04.2012 10:52:38
Belediyemiz çalışıyor iyi hoş ancak palmiye ağaçları akdeniz ikliminde yetişen ağaç değilmi bandırmanın ayazına ve poyrazına nasıl dayanacak. Soğuk havalarda nasıl korunacak bir önceki yerel yönetimin diktiği ağaçlara doğru düzgün bakmayan belediyemiz bu ağaçların bakımını nasıl yapacak hangi kadroyla hangi bütçeyle??

demokrat58
18.04.2012 09:08:43
Görünüm güzel...Fikir iyi...Ancak ağaçların bu ortama uyumlu olup olmadıkları araştırılmış olsa gerek...Eğer değilse bunca masraf boşa...Bir debu ağaçların bakımı bu kadro ile nasıl yapılır;onu başkanıma sormak gerek?Çünkü birçok yer adeta dökülüyor.Hatta isterim ki belediyemiz bir memnuniyet anketi yapsın ve o doğrultuda uygulamalar geliştirsin.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false