Bandırma Giyaspor Manisa’da tarih yazıyor.

Bandırma Giyaspor Manisa’da tarih yazıyor.

Erkekler Voleybol bölgesel Lig'de mücadele eden Bandırma Giyaspor Manisa İl Gençlik spor mücadelesini 3-1 kazandı.

Erkekler Voleybol bölgesel lig’de mücadele eden Bandırma Giyaspor Manisa İl Gençlik spor mücadelesini 3-1 kazandı.

Voleybol Erkekler bölgesel lig’de Bandırma’nın tek temsilcisi Giyaspor, Manisa’daki bölgesel lig mücadelesinde tarih yazdı.

Manisa’da oynanan Bölgesel Erkekler Voleybol turnuvasının ilk mücadelesinde Manisa İl Gençlikspor ile karşılaşan Bandırma Giyaspor setleri büyük bir üstünlük ile 25-23, 12-25, 18-25, 21-25 kazandı.

Manisa’da oynanan Bölgesel Erkekler Voleybol turnuvasına Trainer, Yalçın İlhan nezaretinde Oytun Çarıkçıoğlu, Serdar Ergün, Obaid Torkman, Yusuf Yücel, Sabrican Yılmaz, Halil Ata Günal, Mehdi Sarafraz, Alişan Murad, Refik Yusuf ekibi ile katılan Bandırma Giyaspor 3-1 lik Manisa galibiyeti ardından bugün Kula Belediyespor ile 26 Mart Pazar günü ise Demirci Belediyespor ile karşılaşacak.

Bandırma Giyaspor teknik patronu Yalçın İlhan, Manisa’da oynanan Voleybol Erkekler bölgesel lig’de Bandırma temsilcisi olarak çok iyi hazırlandıklarını, hedeflerinin Turnuvada final oynayarak Şampiyonluk kupasını Bandırma’ya getirmek istediklerini vurgulayarak “Mücadelemizi Manisa’ya taşıyarak bize katkı sağlayan iş dünyamızın önde gelen isimlerinden Sayın Yakup Ataş, 100 yıl Su yapı sahibi Burak Eren, Mesut Eryılmaz ve Ege tarım Fedai Coşkun'a teşekkür ederiz.” Dedi.



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı