Bandırma Gümrük Birliği`de hedef şampiyonluk,

Bandırma Gümrük Birliği`de hedef şampiyonluk,

Bursa Gümrük Müşavirleri Derneğinin, her yıl geleneksel olarak düzenlediği futbol turnuvasının 8'incisi 28 Nisan 2013 tarihinde başlıyor.




Bursa Gümrük Müşavirleri Derneğinin, her yıl geleneksel olarak düzenlediği futbol turnuvasının 8'incisi 28 Nisan 2013 tarihinde başlıyor.


Turnuvada aralarında Bandırma Gümrük Birliği`ninde bulunduğu 17 takım katılıyor. Geçtiğimiz yıllarda 1 turnuva şampiyonluğu,1 üçüncülük,1 en centilmen takım ve 1 en iyi performans ödülülüne layık görülen Bandırma Gümrük Birliğinin bu yılki hedefişampiyon olmak.
Bandırma Gümrük Birliği Takım Kaptanı Yakup Ataş, Bu yıl 8'incisi düzenlenecek olan turnuvada hedefimiz şampiyon olmak. 28 Nisan 2013 tarihinde ilk maçımızı Bursa Asya Spor Tesislerinde Gemlik Gümrük Birliğiyle oynayacağız. Bu maçı kazanarak turnuva iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Turnuvayla ilgili hazırlıklarımızı uzun zamandır sürdürüyoruz. Bu süre içersinde haftanın iki günü  İlçedeki Halı Sahaların Tesislerinde idman ve hazırlık maçları yaparak turnuvaya hazırlanıyoruz. Bandırma Gümrük Birliği olarak bu yıl ki turnuvalar bizim açımızdan önem taşıyor. Çünkü bu yıl genç ve yetenekli sporcu kardeşlerimizi kadromuza dahil ettik. Bu kadroyla şampiyon olacağımızı düşünüyorum”dedi.





Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı