BANDIRMA HALKI RAMAZAN EĞLENCELERİNE YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

BANDIRMA HALKI RAMAZAN EĞLENCELERİNE YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

Ramazan Ayı boyunca birbirinden keyifli ve eğlenceli etkinlerin gerçekleştiği programlar halktan büyük ilgi gördü.

Bandırma Belediyesi tarafından bu yıl 9 Temmuz - 07 Ağustos 2013 tarihleri arasında yaşanan Kutsal Ramazan Ayı boyunca birbirinden keyifli ve eğlenceli etkinler halkımızla buluştu.

İftarın hemen ardından Cumhuriyet Meydanında başlayan Ramazan Özel Programlarında geleneksel ramazan eğlencelerimizin en güzel örnekleri halkımızın beğenisine sunuldu.

Meddah, Hacivat-Karagöz, Aşık ile Maşuk, kukla tiyatrosu, ortaoyunu, İbiş, Nasrettin Hoca, Ramazan yarışmaları, Ramazan maskotları, sihirbaz ve animasyon gösterileri gibi geleneksel Ramazan eğlencelerinden sohbet programlarına, konser ve sema gösterilerine kadar çok zengin programlar, halkımızın yoğun ilgisi altında gerçekleşti.

Ramazan Ayı Özel Programıyla ilgili açıklamalarda bulunan Düzenleme Komitesi Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Ozan Onur, düzenlenen etkinliklerin Ramazan Ayının ruhuna uygun bir şekilde gerçekleştiğini belirterek “30 gün boyunca düzenlenen etkinliklere ilgi göstererek katılım sağlayan halkımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Onur: “Bandırma Belediyesi olarak bu yıl düzenlediğimiz 2013 Ramazan Etkinlikleri halkımızın yoğun ilgisiyle Ramazan ayının ruhuna ve anlamına uygun bir şekilde gerçekleşti. Hafta arasında düzenlediğimiz geleneksel Ramazan Eğlencelerinin yanında Cuma ve Cumartesi akşamlarında ise sohbet programları ve konserlerle Ramazan coşkusu tüm kente yayıldı.  Bu noktada halkımızın ilgisi ve katılımı bizler için çok önemliydi. Onların ilgisiyle keyifli bir Ramazan Programı yaşadık. Kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi. 

 



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı