Bandırma Happy Moon’s’un büyük ayıbı!

Bandırma Happy Moon’s’un büyük ayıbı!

Festivale gelen oyuncu Müfit Can Saçıntı’yı tuvalete almadı!

“31. Uluslararası Bandırma Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festivali” sürerken, festival kapsamında tek kişilik güldürü gösterisi için gelen Müfit Can Saçıntı’ya sahil bandında bir süre önce açılan Happy Moon’s Cafe tarafından büyük bir ayıp yapıldı. Oyuncu Saçıntı, önünde gösterisini sunduğu, işletmeciliğini, aynı zamanda Bandırma Ticaret Odası Başkanı olan Mehmet Kılkışlı’nın yaptığı Happy Moon’s Kafe’nin tuvaletine alınmadı.

Gösterisinin ilk bölümünü tamamladıktan sonra ikinci bölüm için sahneye çıkan Müfit Can Saçıntı, kendisini izleyen kalabalık bir topluluğa bu olayı şöyle duyurdu:

“Gösterimin ilk bölümünde sizlere kapitalizmin insanoğluna ne gibi zorluklar yaşattığını anlatmıştım. Az önce yaşadığım bir olayı şimdi sizlere iletmek istiyorum. Gösterimin birinci bölümü bittiğinde, insanlık hali tabii ki, ihtiyacımı gidermek için birlikte program yaptığım arkadaşımla hemen arkamızdaki Happy Moon’s’ denilen yerin tuvaletine gittik. Kapıdaki görevli, ‘Dışarıdan kişi almıyoruz’ diyerek, bizi tuvalete almadı. Bunun üzerine arkadaşım, pet şişeye çiş etmek zorunda kaldı. İşte kapitalizm, böyle bir şey! Ben Bandırma’yı çok iyi tanırım. Eskiden ‘Ölüm Pasajı’ denilen yeri bile bilirim. O ‘Ölüm Pasajı’ varken, hemen arkamdaki Happy Moon’s denilen yer yoktu. Yani ben, bu yeri açanlardan daha iyi Bandırmalıyım.”

Saçıntı, daha sonra gösteriyi izleyenleri, Happy Moon’s’u protestoya davet etti. İzleyenler, oyuncu Saçıntı ile birlikte defalarca “Gülmek bir eylem aslında” diye bağırdı.

Happy Moon’s Kafe’nin, oyuncu Saçıntı’yı tuvalete almaması Bandırma’da da üzüntü ve tepkiyle karşılandı.



Gökhan
11.06.2022 09:10:59
Keşke bandırma belediyesinin ayıbını da yazsaydınız. Belediyeden 1 kişi bile sanatçıyı karşılamaya gitmemiş. Sevenleri sanatçı ile fotoğraf çektirirken görevliler sahneyi sökmeye başladı.

ALİ KARABACAK
12.06.2022 13:13:00
orda hapy moons kadar Belediyemizinde hatası var SANATCIYA dinlenme veya ihtiyac yeri göstermemesi yada omalt yapıyı olusturumaması işletmenin yaptıgından daha ayıptır.

Gülseren tan
12.06.2022 20:25:56
Tam bir rezalet, çok büyük ayıp... işletmeyi kınıyorum

Nusret Adsay
12.06.2022 22:39:17
Kafe çevreye verdiği rahatsızlığı hiç görmezden gelirken dışarıdan tuvalete geleni fevkalade görmüş ve mudahele için her zamanki saygısızlığı icra etmiş. Bitişiğinde çocuk parkı, fan sesinden cafenin sırasında durmak mümkün değil. Yıllardır o çocuk parkı Bandırma'da en nadide çocuk parkı olarak hizmetini devam ettiriyordu. Malum cafe can çekişmesine sebep oluyor çocuk parkının.

demokrat
15.06.2022 11:55:18
Olayın şu veya bu şekilde gündeme gelmesi iyi oldu.Belediyeler arasında yetki tartışması.Büyükşehir ihanet yasası.İçkili mekan kıstası.Yandaş kayırması.Zengin ve güçlüysen,haklısın anlayışı.O bölgeye şu belediye karışıyor,benim şehrimin belediyesi karışmıyor.Böyle şaçma ve içinde hıyanet-garabet dolu bir belediye yasası olur mu?Bir de bunun üstüne beceriksizlik ekle,al sana kaos.Gözümüz aydın...

Anahtar Kelimeler: Bandırma Happy ’’ büyük ayıbı!
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı