Bandırma İstanbul`a akacak

Bandırma İstanbul`a akacak

Lider Bandırmaspor`un İstanbul deplasmanı heyecanlandırdı. Sarıyer deplasmanı son yılların atmosferi yüksek en önemli maç olacak. Bandırma İstanbul`a akıyor, İstanbul`da yaşayan Bandırma lılar bu karşılaşmayı bekliyor.





Bandırmaspor taraftarı rotayı İstanbul`a çevirdi.

Yüzlerce taraftarsarıyer`e gitmek üzere organizasyon yaparken, İstanbul da yaşayan Bandırma lılarda bu maçı bekliyor.

Ban Ban`da hedef elbette 3 puan

Ligde 34 Puanla lider durumda bulunan Bandırmaspor, bu hafta sonunda ligin ilk yarısında İnegöl'de oynadığı maçta 2-1 yendiği Sarıyer S.K. konuğu olacak. İstanbul Yusuf Ziya Öniş oynanacak karşılaşmasının başlama Saati 13.30



Ligin ilk yarısında sahasının bakımda olması nedeni ile rakibi ile İnegöl'de oynamak zorunda kalan ve bu karşılaşmada rakibi Sarıyer'i 2-1'lik skorla geçen Bandırmaspor, şimdi hafta sonunda İstanbul'da Sarıyer'in konuğu olacak.

Banban Sarıyer maçı hazırlıkları 24 Ocak Salı gününden itibaren gerçekleştirdiği idmanlarla sürdürdü. Denizli Bld.spor maçı sonrası Salı günü kendi tesislerinde toplanan ve ilk idmanını aynı gün gerçekleştiren Bandırmaspor, Çarşamba günü Çift olmak üzere Perşembe ve Cuma günü gerçekleştirdiği idmanlarla Sarıyer S.K. maçı hazırlıklarını tamamladı.

Çarşamba günü yapılan çift idmanın sabah bölümünde Kara Ali Acar Kapalı Spor Salonunda 2 grup halinde Fitnees çalışması gerçekleştirildi. Öğleden sonra ki çalışması Bandırma 17 Eylül Stadında gerçekleştirildi. İstasyon ve güce dayanıklı idmanların yapıldığı çarşamba günü çalışması kalecilerimize yapılan şut idmanı ile sona erdi.

Perşembe günü gerçekleştirilen idman da Sarıyer maçı taktiği üzerine çift kale maç yapıldı. Bir birinden güzel gollerin atıldığı karşılaşmada her iki takımda ki futbolcuların tümü Sarıyer maçına hazır olduklarını gösterdiler.

Cuma günü idmanı kar yağışı altında Bandırma Sanayi Sahasında gerçekleştirildi. Pas ve şut idmanı şeklinde geçen çalışmada futbolcularımızın vurduğu mükemmel şutları ve atılan bu şutların 3 kalecimiz tarafından muhteşem kurtarışlarını izledik.

Soğuk ve karlı havada gerçekleştirilen idmanın ardından kendi tesislerinde dinlenemeye çekilen Banban, Cumartesi sabahı yine Bandırma'da kısa süreli bir ter idmanı gerçekleştirdikten sonra öğle saatlerinde İstanbul'a hareket edecek.

Samatyalı ve Levent'e Brezilya Usulü Kutlama

Perşembe günü gerçekleştirilen idmanın ardında Serdar Samatyalı'ya Brezilya usulü doğum günü kutlaması yapıldı. İdman sahasına getirilen Un ve Yumurtalar futbolcu arkadaşları tarafından Serdar Samatyalı'ya atıldı.

Cuma günü idmanı sonrası da bu kez Kaptan Levent'e yumurtalı doğum günü kutlaması yapıldı.



Kar Tipi çalışmaları aksatmadı. 


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli