Bandırma Kaymakamı, gazetecileri kutladı

Bandırma Kaymakamı, gazetecileri kutladı

Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar, 10 Ocak “Çalışan Gazeteciler Günü”nü kutladı.

Makamında gazetecilerle bir araya gelen Yazar, 4 yıldan beri görev yaptığı Bandırma’daki gazetecilerin, basın ilkeleri ve ahlakına bağlı görev yürüttüğünü görmekten mutlu olduğunu belirterek, şunları söyledi:

“Sizlerin haberlerinizi ve yorumlarınızı yakından takip ederek yararlanıyorum. Bize bağlı kurumlarda görülen bazı aksaklıkları dile getirdiğinizde onları çözümleme çabası içinde oluyorum. Bandırma basınının yıllar önce temelleri çok iyi atılmış. Bandırma Kaymakamlığı, benim çalıştığım 12’inci görev yerim. Bandırma basını, birçok yere göre çok daha ciddi ve duyarlı bir çizgide görev yapıyor. Çalışan Gazeteciler Günü’nüzü kutluyor, başarılar diliyorum.”

Bandırma İlçe Emniyet Müdürü Soner Duran’ın da hazır bulunduğu toplantıda konuşan Bandırma Gazeteciler Cemiyeti(BGC) Başkanı Kaan Bingül ve Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Balıkesir Temsilcisi Önder Balıkçı, gazetecilere gösterdiği yakınlık ve çalışmalarına desteği için Bandırma Kaymakamı Yazar’a teşekkür ederek, “Çalışan Gazeteciler Günü” ile aynı güne denk gelen “Türk İdareciler Günü” dolayısıyla kendisini kutladılar.

Gazeteciler, sohbet sırasında, Kaymakam Yazar’dan, görevlerini daha rahat yerine getirmeleri için bazı isteklerde bulundular. ÖNDER BALIKÇI



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli