Bandırma Manşet Edincikspor`un yanında

Bandırma Manşet Edincikspor`un yanında

Bandırma Manşet toplum desteği ile Süper lig`e çıkıp maddi desteğini kaybettiği için deplasmana çıkamayan Edincikspor`u gündemine aldı.




Bölgesel desteğini kaybettiği için maçlara gidecek ekonomik olumsuzluğun girdabında ASKF ya yaptığı açıklama ile Gömeç ve İl Özel İdarespor`dan sonra 3.kulüp olarak adı öne çıkan Edincikspor kendisini sorguluyor.

Bandırma Manşet başta yeşil siyahlı kulübün marka hamisi olup elini taşın altına koymaktan imtina eden, Bursa - Beton, Bozlar Piliç, Baş-Taş, Aslanlar İnşaat ve Hafriyat, Marmarabirlik, Ayhan Sezer, Altın Beton, Özçakırlar Tavukçuluk Mustafa Özçakır, Göksel Karlahan, Rotem, Tiryaki, Yıldırım ekin, Atsel, Altın beton ve  Velutsan`ın yanı sıra beldenin önde gelen markalarının yeşil siyahlı kulübün sportif mücadelesinde  katkısını tartışacağız.

Edincik`te faaliyet gösteren firmalarımız ile tek tek görüşeceğiz. bekleyim !...



TUGAY AKIN
9.03.2013 22:17:54
Abicim hiç boşuna ne vaktinizi nede nefesinizi tüketmeyin.Zamanında gerekeni yapmayan bu saydığınız firmaların ayağına gidip kendinizi küçük düşürüp onları kendileri büyükmüş hissiyatına yükseltmeyin.Biz elimizden gelen mücadeleyi sahada gösterdik.Bize sahip çıkan bir kaç büyüğümüz dışında kimse olmadı ...!Onlardanda Allah razı olsun .

Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı