“Bandırma Marmara” voleybolcu yetiştirecek

“Bandırma Marmara” voleybolcu yetiştirecek

Bandırma’da, “Bandırma Marmara” isimli voleybol spor kulübü açıldı.

Eski voleybolcu İbrahim Çadır tarafından açılan spor okulunun çalışmaları cumartesi ve pazar günleri, saat 09.00-11.00 arasında, Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi’nin spor salonunda gerçekleşiyor.

Kulübü açan İbrahim Çadır, İstanbul’dan gelip, eşi profesyonel voleybolcu Melike Nezihe Çadır’ın doğum yeri Erdek’e yerleştiğini belirterek, şunları söyledi:

“22 yıl, çeşitli kulüplerde profesyonel olarak voleybol oynadım. 8 yıl önce voleybolu bıraktıktan sonra Galatasaray Kadın Voleybol Takımı’nın antrenörlüğünü yaptım. Şu anda 35 yaşındayım ve bir hayalimi gerçekleştirerek, bir ay kadar önce Bandırma’da, Voleybol Spor Okulu açtım. Bu kulübün çatısı altında 5-15 yaş arası çocuklara voleybol dersleri veriyoruz. Şu anda 5-11 yaş arasında 15 öğrencimiz var. En geç 3-4 yıl içinde, Türk voleyboluna yıldız oyuncular yetiştireceğimize inanıyorum.”

İbrahim Çadır’ın 1.86 boyunda, 26 yaşındaki profesyonel voleybolcu eşi Melike Nezihe Çadır da uzun süredir başta Galatasaray olmak üzere çeşitli kulüplerin çatısı altında profesyonel statüde forma giydiğini, halen bir kulüple bağı bulunmadığını belirterek, “Ancak önümüzdeki dönemde yeni bir kulübün formasını giymek istiyorum” dedi.

Çadır çifti, Türk voleybolunun son aylardadünyadaki başarı grafiğinin sürekli yükseldiğini sözlerine eklediler.  ÖNDER BALIKÇI



  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı