Bandırma Rotary Kulüp`ten 30. onur yılı kutlaması

Bandırma Rotary Kulüp`ten 30. onur yılı kutlaması

30.Onur yılında 1500.cü toplantısını gerçekleştiren Bandırma Rotary kulübü yaş günü pastasını onursal üye Vural Görener ile Avni Kocaman kesti.

Toplumdaki sosyal aktiviteleri ile övgü toplayan Bandırma Rotary kulübü yeni dönem Başkanı Kurtuluş Temur`un 7 olagan toplantısında 30 yılı geride bırakıp, 1500. toplantısını gerçekleştirdi.

Bandırma Roraty kulübün 30.onur ylı ve 1500. toplantısı nedeni ile hazırlanan yaşgünü pastasını onursal üye Vural Görener ile Avni Kocaman kesti.

Düzler, Çamlar altı Kırtay Turizm tesislerinde gerçekleşti. Tüm Rotary kulübünün eşleri ile hazır bulunduğu 1500. toplantıya onur üyeleri Vural- Gülgün Görener ve Avni- Yücen Kocaman`ın yanı sıra Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel eşi Feride Pekel ile, Erdek belediye Başkanı Hüseyin Aysan eşi Nilay Aysan ile birlikte katıldı.

Rotary`in 1500. toplantısı nedeni ile her iki Başkan`da birer teşekkür konuşması yaptı. Ardından Rotary Başkanı Kurtuluş Temur 30. onur yılı anısına her iki başkanada birer plaket, eşlerine de bir buket çiçek armağan etti.

Başkan Kurtuluş Temur 30 yıllık Rotary mazisini kısa aneknotlarla tanımlarken kulübün en yaşlı üyeleri Vural Görener, Avni Kocaman ve Dt.İlker Pozan yaşgünü pastasına keserken, Rotary camiasına nice uzun ömürler dileğinde bulundular.





  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Pazartesi 17.1 ° / 6.5 ° Güneşli