Bandırma Saraylar`ı penaltılarla aştı

Bandırma Saraylar`ı penaltılarla aştı

Okullararası futbol turnuvası finallerinde bir birlerine üstünlük sağlayamayan Bandırma Orta Okulu ile Marmara saraylar Beldesi Orta Okulu skoru penaltılarla belirledi.




Okullararası futbol turnuvası finallerinde bir birlerine üstünlük sağlayamayan Bandırma Orta Okulu ile Marmara saraylar Beldesi
Orta Okulu skoru penaltılarla belirledi.

Marmara Saraylar orta Okulunun guruptaki başarınısı finallere taşımasına rağmen güçlü rakibi Bandırma Orta Okulu karşısında şansı yaver gitmedi.

Fiziki üstünlüğe sahip Bandırma orta Okulu Saraylar`ın forveti Yalçın`ın ayağından yediği golle ilk devreyi 1-0 yenik tamamladı.

2.yarıya hızlı başlayan Bandırma devre başında Mehmetcan`ın ayağından kazandığı golle beraberliği sağlarken maçın kalan dakikalarında skor değişmedi ve final yönetmeliği gereği bu takımlar penaltı atışlarına gitti.

Penaltı atışlarında Saraylar 4 atıştan sadece  birisini gole çevirirken, Bandırma 4 atıştan 3 ünü gole çevirerek zorlu rakibi Saraylar orta okulunu yenmeyi başardı.

Karşılaşmada Saraylar`ın gollerini Yalçın ve Selim kaydederken, Bandırma`nın gollerini mehmetcan 2, Bilal ve Berkay attı.

Okullararası futbol finallerinin yarınki karşılaşmalarında ise Fatih- Saraylar, Vecihibey Bandırma ile oynayacak.







Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli