BANDIRMA SEMALARINDA UÇURTMALARIN DANSI VARDI

BANDIRMA SEMALARINDA UÇURTMALARIN DANSI VARDI

Uçurtma Şenliği’ne aileleriyle gelen tüm çocuklara Bandırma Belediyesi rengarenk uçurtmalar armağan etti.  Bandırma Belediyesi’nin lezzetli ikramlarının da olduğu şenlikte, paly

Bandırma Belediyesi’nin düzenlediği geleneksel Uçurtma Şenliği, 24 Nisan Pazar günü Bandırma sahil bandında gerçekleşti. Şenlik alanına kurulan sahne platformunda, gün boyu; DJ canlı performans, danslar, şarkılar ve eğlenceli yarışmalar vardı. Uçurtma Şenliği’ne aileleriyle gelen tüm çocuklara Bandırma Belediyesi rengarenk uçurtmalar armağan etti. 

Bandırma Belediyesi’nin lezzetli ikramlarının da olduğu şenlikte, palyaço animasyon grubunun yaptığı yüz boyama etkinliği sırasında çocukların eğlenceli hali görülmeye değerdi. Bandırma Belediyesi’nin armağan ettiği rengarenk uçurtmaların gökyüzünde adeta dans ettiği şenlikte, bazı anne ve babalar ile çocukları arasında tatlı bir çekişme de yaşandı.

Uçurtmalar, şarkılar, yarışmalar, neşeli gülüşlerle dopdolu geleneksel Bandırma Belediyesi Uçurtma Şenliği’nde, Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun: “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızın coşkusunu bugün sahil bandımızda çocuklarımızla birlikte yaşamaya devam ettik. Gökyüzünde renk renk uçurtmalarla, çocuklar kadar anne ve babaların da mutlu olduğunu görmek çok keyifliydi. Güzel ülkemin ve sevdalısı olduğumuz Bandırma’mızın insanlarının hep mutlu olması en büyük arzumuz” dedi.



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı