Bandırma THK takımı başarısı

Bandırma THK takımı başarısı

Bursa`da düzenlenen 4. Bölgesel Ata Model Uçak Şampiyonasına Türk Hava Kurumu Bandırma Şube Başkanlığı 21 yarışmacı genç kanat ile katıldı.

Türk Hava Kurumu Bursa Şube Başkanlığı tarafından  Atatürk Kongre Kültür Merkezi Merinos Parkı Bursa’da düzenlenen 4. Bölgesel Ata Model Uçak Şampiyonasına Türk Hava Kurumu Bandırma Şube Başkanlığı  21 yarışmacı genç kanat ile katıldı.

THK Bandırma takımı 16 yaş altı bayan yarışmacı kategorisinde takım birinciliği, 16 yaş altı bayan yarışmacı kategorisinde ferdi ikincilik ve üçüncülük, 16 yaş altı erkek yarışmacı kategorisinde ferdi ikincilik kupaları ve 6 madalya kazandı.

            Türk Hava Kurumu Bursa Şubesinin organizasyonunu yaptığı, Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Kent Konseyinin desteklediği yarışmada dereceye giren öğrencilere kupa ve madalyalarını Başbakan Yardımcısı Bülent ARINÇ, Bursa Valisi Münir KARALOĞLU ve Türk Hava Kurumu Merkez Denetleme Kurulu üyesi İlhan GÜZEL verdi.

            Türk Hava Kurumu Bandırma Şubesi yarışmalara Başkan Varol MEMİŞLER, Yönetim Kurulu 2. Başkanımız Sayın Halil KAPDAĞLI, Şube Saymanımız Mustafa KÖLEMENOĞLU, Vecihibey Orta Okulu Müdürü Sayın Hüseyin METO, Şehit Bedir Karabıyık Orta Okulu Müdürü Sayın Vedat ÜÇKAN, Model Uçak Öğretmeni Aziza KARLI ve Vecihibey Orta Okulu Okul Aile Birliği Başkanı Sayın Ümit BAŞTAŞ ve 21 yarışmacı genç kanat ile birlikte geniş bir kadro ile katıldı.

            Bursa daki yarışmalardan üstün başarı ile dönen Bandırma THK takımı, kent dönüşü Başkan Varol Memişler tarafından yapılan açıklamada Bandırma THK gençliğe yönelik çalışmalarının süreceğini vurgulayarak ‘’Yarışmaya katılan öğrencilere aylar önce model uçak kurslarını veren Model Uçak Öğretmeni Azize KARLI,  Mustafa Kemal ATATÜRK’ün “İstikbal Göklerdedir.” düsturunu öğrencilerine öğretmek adına göstermiş olduğu başarıdan dolayı çok teşekkür eder, ilk defa bu kupa ve madalyaları Bandırmamıza kazandıran öğrencilerimize de öğrenim hayatlarında sonsuz başarılar dileriz.’’ Dedi.



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli