Bandırma ve Büyükşehir meclislerinde göreve gelecekler belli

Bandırma ve Büyükşehir meclislerinde göreve gelecekler belli

Devamsızlıkları nedeniyle üyelikleri düşürülen üyelerin yerine gelecekler ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi’nde görev alacak isimlere çağrı yapıldı.

Bandırma Belediye Meclisi’nde görev yaparken, devamsızlıkları nedeniyle üyelikleri düşürülen üyelerin yerine gelecekler ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi’nde görev alacak isimlere çağrı yapıldı.

Buna göre, Bandırma Belediye Meclisi’ndeki üyelikleri düşürülen AK Partili Fahri Atlı, Zeynep Özdemir Ramazan’ın yerlerine yine aynı partiden Mesut Kara, Mücahit İnce ve İhsan Turgut gelecek.

İyi Partili olarak “Millet İttifakı” listesinden meclise giren, ancak daha sonra istifa ederek bağımsız kalan, devamsızlığı nedeniyle meclis üyeliği düşürülen Basri Ersan Kırbaş’ın yerine İyi Parti yedek listesinden Samet Arslan göreve çağrıldı.

Bandırma Belediye Meclisi’ndeki üyeliklerin düşmesi, Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi’nde de sandalye değişimine yol açtı.

Büyükşehir Belediye Meclisi’nde de görev yapan Fahri Atlı, Zeynep Özdemir ve Basri Ersan Kırbaş’ın yerine CHP Bandırma Belediye Meclisi’nden Ozan Onur ve Fatma Sibel Karabacakoğlu, MHP’den ise Harun Algül gidecek.



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı