Bandırma´da 23 Nisan

Bandırma´da 23 Nisan

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Bandırma´da, 23 Nisan kutlamaları sabah saatlerinde başladı
Bandırma´da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çelen sunu ve ödül töreni ile kutlandı. Akşam saatlerinde de çocukların hazırladığı oyunlar Cumhuriyet Meydanı´nda sahnelendi.
Sabah Saat 9:00´da Cumhuriyet Meydanı´ndaki törene Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Aslan, siyasi parti temsilcileri ile dernekler katıldı. İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile başlayan program İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile sonra erdi.
 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere Barış Manço Kültür Merkezi´nde ödülleri verildi. Ödül törenine; Kaymakam Günhan Yazar, Garnizon Komutanı Hv. Plt. Albay Selahattin Akalp, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, İlçe Emniyet Müdürü Ali Haydar Kılıç, İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Recep Cansu ile öğrencilerin aileleri katıldı. Protokol mensupları öğrencilere ödüllerini verdi.
/resimler/2018-4/23/1752001938655.jpg


Anahtar Kelimeler: Bandırma Nisan
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli