Bandırma´da bayramlaşma

Bandırma´da bayramlaşma

Ak Parti Balıkesir Milletvekili Türkiye Büyük Millet Meclisi Katip Üyesi Sema Kırcı: ?Bizim ve tüm dünyanın kardeşliğe ihtiyacı var?

Bandırma da Ramazan Bayramı dolayısıyla Belediye Nikah Salonu´nda, Protokol, Kamu kurum ve kurulu çalışanları, muhtarlar, sivil toplum örgütleri ve vatandaşlar için bayramlaşma töreni düzenlendi.

/resimler/2017-6/25/1225264108424.jpg

Törene Kaymakam Günhan Yazar, Ak Parti Balıkesir Milletvekili Türkiye Büyük Millet Meclisi Katip Üyesi Sema Kırcı, Garnizon ve 6. Ana Jet Üs Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Ahmet Biçer, Belediye Başkan Vekili Sami Türkmen, Emniyet Müdür Vekili Emrah Şahin, Jandarma Komutan vekili Jandarma Teğmen Ahmet Tezcan, İlçe Müftüsü Süleyman Küçük´ün yanı sıra, kamu kurum müdürleri, siyasi parti başkanları, ve yöneticileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

/resimler/2017-6/25/1225498640091.jpg

Bayramlaşmada konuşan Kaymakam Yazar?  Ülkemizin çeşitli yerlerinde, Bayramın güzelliğini Ramazanın barış ve kardeşlik ayı olduğunu idrak edemeyen çeşitli güçlerin saldırılarıyla karşı karşıya kaldı milletimiz. Şehitlerimiz var biliyorsunuz. Bunlardan bir tanesi de Bandırmalı bir hemşehrimiz idi Rize´de defnettik. Ben bu vesile ile bütün şehitlerimize Allahtan Rahmet diliyorum. Gazilerimize uzun ömürler diliyorum ? dedi.

/resimler/2017-6/25/1226137078049.jpg

Milletvekili Sema Kırcıda gazetecilere yaptığı açıklamada, Tam birliğe ve beraberliğe ihtiyacımız olduğumuzu hatırlatarak şunları dile getirdi: ? Yakın coğrafyamızda her geçen gün artan bir gerilim var. Türkiye bu konuda üzerine düşen sorumluluğu yerine getirip, oradaki gerilimi azaltmaya çalışıyor. Biz barıştan yanayız, kardeşlikten yanayız. Bayramlarda buna vesile olur inşallah, kucaklaşalım bugün kırgınlıklar, dargınlıklar sona ersin. Bizim ve tüm dünyanın kardeşliğe ihtiyacı var? ifadesini kullandı. Ahmet PESEN



Anahtar Kelimeler: Bandırma bayramlaşma
  • Salı 27.8 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı