Bandırmada bayramlaşma

Bandırmada bayramlaşma

Kaymakam Yazar ve protokol üyeleri trafik kontrol noktasında denetimlere katıldı

Bandırma ilçesinde Ramazan bayramı dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

/resimler/2019-6/4/2308049456576.jpg

Şeker gibi bayram

Belediye Nikah Salonu´ndaki törene, Kaymakam Günhan Yazar, Milletvekili Ahmet Akın, Belediye Başkanı Tolga Tosun, Garnizon ve 6.Ana Jet Üs Komutanı Hava Pilot Albay Selahattin Akant, Onyedi Eylül Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Alparslan Serel, Emniyet Müdürü Soner Duran, İlçe Jandarma Komutan vekili J.Asb.Kd. Bşvş Murat Günçan´ın yanı sıra kamu kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, yöneticileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, muhtarlar ve gazilerin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Bayramlaşmada konuşan Kaymakam Yazar, ? Güzel bir bayram gününü hep beraber yaşıyoruz, ben bütün Bandırma ailesinin bayramını kutluyorum. Bayramın iyi bir şekilde geçmesi için emniyetimiz, jandarmamız ile gerekli bütün tedbirlerimizi aldık.?dedi.

/resimler/2019-6/4/2308467896421.jpg

Kontrol noktasında denetim

Daha sonra Bandırma Devlet Hastanesi ile Sevgi Evleri´ndeki çocukları ziyaret eden protokol üyeleri ilçenin girişinde bulunan kontrol noktasına giderek burada denetimleri izledi. Sürücülere dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulunan kaymakam Yazar: ?Zaman zaman bu trafik noktasına gelerek trafik denetimleri yapıyoruz. Amacımız sürücülerimizin hem trafik kurallarına uyarak, hem de trafik sürelerine uyarak sağlıklı bir yolculuk yapmaları için kendilerine uyarılarda bulunuyoruz. Çocuklarımıza da onların bizim yerimize denetleyici olmaları açısından karne ve düdük veriyoruz. Emniyet ve asayiş anlamında da polislerimiz ve jandarmamız 24 saat esasına göre çalışmalarına devam ediyor. Allaha şükür bugüne kadar bir problemimiz olmadı bundan sonra da olmayacak.?ifadelerini kullandı. Ahmet PESEN

/resimler/2019-6/4/2309071801495.jpg



Anahtar Kelimeler: Bandırmada bayramlaşma
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli