Bandırma´da Bayramlaşma programı

Bandırma´da Bayramlaşma programı

Belediye Nikah Salonundaki Bayramlaşmada, Kamu kurum ve kuruluşları yanı sıra STK temsilcileri hazır bulundu.

/resimler/2018-6/15/2030124715778.jpg

Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar:

?Hepimiz biliyoruz ki bazı ailelerimizin,  bazı kardeşlerimizin,  sevdikleri yanında değil. Şehitlerimiz var. Şehit ailelerimiz sevdikleri yanında olmadıkları için buruk bir bayram yaşıyorlar. Ben onlara bir kez daha sabırlar diliyorum. Ben tüm şehitlerimizi rahmetle minnetle anıyorum.?

/resimler/2018-6/15/2029474246389.jpg

Ramazan Bayramı dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

Belediye Nikah Salonu´ndaki törene, Kaymakam Günhan Yazar, AK Parti Balıkesir Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Katip Üyesi Sema Kırcı, CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, Belediye Başkanı Dursun Mirza, Garnizon  ve 6.Ana Jet Üs Komutanı Hava Pilot Albay Selahattin Akalp, Emniyet Müdürü Ali Haydar Kılıç, İlçe Jandarma Komutanı  J.Yarbay Recep Cansu´nun yanı sıra muhtarlar, sivil toplum kuruluşları, siyasi parti temsilcileri, gaziler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bayramlaşmada konuşan kaymakam Yazar, ? Öncelikle Bandırmalıların ve burada bulunan arkadaşlarımın bayramını kutluyorum.Bugünkü bayram toplantımız aynı zaman iki milletvekilimize bir veda programı gibi oldu. Sağolsun Namık bey ne zaman bir isteğimiz olsa yanımızdaydı. Kendisine çok teşekkürler ediyorum. Ama tabi iktidar olması hasebiyle Sema hanımla daha fazla işimiz, daha fazla diyaloğumuz oldu. Ben açık yüreklilikle şunu söyleyeyim.;Ben Sema hanımın bu işin askeri gibi çalıştığını gördüm.Her zaman yanımızdaydı. Bayramlar sevdiklerimiz yanımızdaysa çok daha güzel, çok daha anlamlı olabiliyor. Ama hepimiz biliyoruz ki bazı ailelerimizin,  bazı kardeşlerimizin,  sevdikleri yanında değil. Şehitlerimiz var. Şehit ailelerimiz sevdikleri yanında olmadıkları için buruk bir bayram yaşıyorlar. Ben onlara bir kez daha sabırlar diliyorum. Ben tüm şehitlerimizi rahmetle minnetle anıyorum.?dedi.

Başkan Mirza, Milletvekilleri Sema Kırcı ve Namık Havutça´da birlik beraberlik mesajları vererek salonda bulunanların bayramlarını kutladı. Ahmet PESEN

/resimler/2018-6/15/2030568154296.jpg



  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli