Bandırma´da bir zamanlar MEGA TV vardı

Bandırma´da bir zamanlar MEGA TV vardı

Yücel-Kadir Kozaklı: ?En büyük kazancımız, Bandırma´ya verdiğimiz hizmetin mutluluğuydu?

       Bandırma´ya, 1991-1994 yılları arasında hizmet veren ilk televizyon olan MEGA TV´nin o günkü ortakları Yücel-Kadir Kozaklı ile o dönemi konuştuk.

Yücel-Kadir Kozaklı kardeşlerle o dönemi konuştuk.  Kendileriyle birlikte o dönemde Süreyya Aytekin ve Sami Demir´in de aralarında bulunduğu kurdukları şirkete bağlı MEGA TV´nin amacının para kazanmak değil, Bandırma´ya hizmet olduğunun özellikle altını çizen Kozaklı kardeşler, şunları söylediler:

?O yıllarda teknik olanaklar bu kadar güçlü değildi. Televizyonun maddi-manevi yükünü bir üstlendik. Bazı gazeteci arkadaşlar da hiçbir karşılık beklemeden yaptıkları programlarla televizyonumuza destek verdiler. 24 saat Bandırmalı vatandaşlarımızla iç içeydik. Yayınlarımız yalnız büyük ilgi gördüğü Bandırma´da değil, İstanbul´un Kartal ilçesinde, hatta İzmit yöresinde bile izlenebiliyordu. Daha sonra maddi yük ağır gelmeye başladığından televizyonumuzu kapatmak zorunda kaldık. MEGA TV dönemindeki en büyük kazancımız, Bandırmalılardan gördüğümüz büyük ilginin verdiği mutluluktu. Önder BALIKÇI

/resimler/2017-1/20/1958189986436.jpg



Anahtar Kelimeler: Bandırma zamanlar MEGA vardı
  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli