Bandırma´da her ay yüzde 10,5 indirim

Bandırma´da her ay yüzde 10,5 indirim

Bandırma ilçesinde yeni açılan akaryakıt istasyonu ile Bandırmaspor ve ilçede faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine kalıcı gelir sağlanacak.

Bandırmaspor´a kalıcı gelir sağlamak amacıyla Ayyıldız Mahallesi´nde bulunan tır pakında yapımı tamamlanan akaryakıt istasyonu, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, işletmeci Davut Zirek´nin katıldığı basın toplantısı ile kamuoyuna tanıtıldı. Banban petrolün, aylık kirası olan 15 bin lira ile birlikte cirosunun yüzde 1´i Bandırma Gençlik, Spor ve Kültür Vakfı´na aktarılacak.

Banban Petrolde ?Banban kart? ile yüzde 5 ve Bandırmaspor´un attığı her gol için de yüzde 1 indirimler yapılacak. Ayrıca her ayın 10´unda da yüzde 10,5 indirimler sağlanacağı açıklandı.

İstasyon konusunda bilgi veren işletmeci Davut Zirek ?Bu istasyonu faaliyet geçirirken Bandırma halkı kazansın istedik. Standart yüzde 5 indirim koyduk. Önemli indirimimiz her golünde yüzde bir indirim var.?dedi. Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, akaryakıt istasyonunun hayata geçmesinden dolayı mutluluk yaşadıklarına işaret ederek, istasyonun hayata geçmesi konusunda yaşananları anlattı. Mirza ?Hayata geçirmek icraatın içinde olmak öyle kolay iş değil, bir kere risk alarak, ısrarla takip ederek oluyor. Biz iki benzinlik olarak yol çıktık. Hatta ki ?buraya benzinlik açılır mı?´ diye eleştirenler olmuştu. Gidip gezeceğiz ve gördükten sonrada herkes önemli bir tesis olduğunu görecek.  Yüzde yüz yerli bir şirket. Bandırma´daki tesis en büyüklerden biri oldu. Umduğumuz düzenli gelirlere oradan sahip olabilmek. Eksiğimiz olan amatör sporlara, Bandırma Gençlik ,Spor ve Kültür  Vakfı´nın destek vermesi. Ben burada risk alan çalışan herkese teşekkür ediyorum. Erhan Elmastaş önemli riskler aldı. Burası belediyeye ait bir yerdi, 20 yıllığına kullanımı vakfa verildi ve vakıfta orayı ihale ile kiraya verdi. Orada tır parkı olarak kullanacağımız alanda var.  Ro-ro taşımacıları ile bir protokol yaparak orayı kullanan araçlardan belli bir ücret almayı planlıyoruz. Orası komple bir tesis olarak hizmet edecek. Bu işlemler bittiğinde de yol kenarında araçların beklemesini engelleyeceğiz? dedi.

/resimler/2017-12/7/1518494177250.jpg

?BANDIRMA SPOR TESİS YÖNÜNDEN FAKİR BİR KENT?

Bandırma´daki amatör spor kulüplerin desteklenmesi gerektiğini vurgulayan Başkan Mirza ?Ben gelirlerin büyük ölçüde amatöre gitmesinden yanayım. Ancak Bandırmaspor gerçeği var.  Bunun ortada bırakılmaması lazım. Şampiyon olmamak içinde sadece para yetmiyor. Bu sezon başında hiç bir şeyden kaçınmıyor arkadaşlarımız. Buna rağmen çok başarılı sayamıyoruz kendimizi. Sakatlıklar oluyor, cezalar oluyor. Bandırma gibi bir kent hedef koymak zorunda. Maalesef kaynakların çoğunluğu oraya gidiyor. Bu hemen olmuyor. Uzun vadeli planlarla oluyor. Bandırma müthiş bir potansiyele sahip. Okulları biz yarışmaya yolluyoruz. Ulaşım bizde değil ancak biz gönderiyoruz. Bandırma´da ABD futbolu yapan gençlerde var. Onlara da destek oluyoruz. Eski kulüplerimiz kapanları onları da açmalıyız. İstikrarlı ve düzenli şekilde yapmalıyız. Bandırma, spor tesisi fakiri bir kent. Bu hükümetlerin devletin eksiği? diye konuştu.

/resimler/2017-12/7/1519098865113.jpg



Anahtar Kelimeler: Bandırma yüzde indirim
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli