Bandırma´da İsmail Küçükkaya rüzgarı

Bandırma´da İsmail Küçükkaya rüzgarı

FOX Tv. "Çalar saat" program yapımcısı İsmail Küçükkaya 2-8 Ekim Bandırma Kitap günlerinde

2-8 Ekim Bandırma Kitap günleri programının 6 gününde yayın evinin imza gününe katılmak üzere Bandırma´ya gelen FOX Tv. "Çalar saat" program yapımcısı İsmail Küçükkaya´yı Cumhuriyet alanında muhteşem kalabalık karşıladı.

Ünlü Televizyon haber programcısı İsmail Küçükkaya, televizyoncu değil, gazeteci olmasına karşın yayıncılıktaki başarısını halka yönelik beklentisiz programlarla gerçekleştirdiklerini, akşamları Fatih Portakal, sabahları ise kendisinin sürdürdüğü yayın programları için son derece titiz bir çalışma yaptıklarını söyledi.

Sabah saat 04.00 te kalktığını yaklaşık 3 saatlik haber programı ile 5 yıldır Cumhurbaşkanından sonra televizyonda en çok görünen kişi olarak FOX tv yi 1 numara olmasını sağladıklarını söyledi.

Bandırma daki programında kentin ve çevrenin sorunları ile yakından ilgilenen İsmail Küçükkaya kendisine ulaştırılan çevre, su fiyatları, yaşanılan kanser sorunları, ulaşım hizmetlerindeki aksaklıklar, Kanser hastalarının temin edemedikleri ilaçları en kısa zamanda ekranlarına taşımakla kalmayıp, Bandırma da halka uzanan bir alan yayını yapmayı düşündüğünü söyledi.

FOX tv. haber programcısı daha sonra izdihama dönüşen sevgi çemberi içinden geçip imza standına geldi. İsmail Küçükkaya´nın imzalaması için stant yanına getirilen kitapbını satın alıp imza için sıraya giren yaklaşık 3 bin kişi zaman yetersizliğinden büyük sorun yaşadı.

İstanbul´a dönüş için havanın kararıp, gemi saatinin geldiği alanda hala imza için sıra bekleyenler vardı.



  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli