Bandırma´da nefesler tutuldu

Bandırma´da nefesler tutuldu

Bandırmaspor-Hacettepe maçında üst klasman hakemi Volkan Bayarslan

Spor Toto 2. Lig play-off yarı final rövanş maçı, yarın Bandırma´da Bandırmaspor ile Hacettepe Spor´u karşı karşıya getirecek. 17 Eylül Stadı´ndaki karşılaşma saat 16.00´da başlayacak. Geçtiğimiz perşembe günü, rakibine Ankara´da 1-0 yenilen Bandırmaspor´a, tur atlaması için iki farklı galibiyet gerekiyor. Bordo-beyazlı takım, 90 dakikayı 1-0 önde bitirirse karşılaşma 15´er dakikalık iki devre durumunda uzatılacak. Bu skor bozulmazsa tur atlayan takımı, seri penaltı atışları belirleyecek.

/resimler/2016-5/8/2350446153499.jpg

HAKEM VOLKAN BAYARSLAN

Karşılaşmayı, İstanbul bölgesi hakemleri yönetecek. Maçta, ?üst klâsman hakemi? Volkan Bayaslan düdük çalacak. Bayarslan, mühendis olarak görev yapıyor. Maçın kıdemli yardımcı hakemliğini, ?ulusal yardımcı hakem? kokardı taşıyan Cüneyt Taner yapacak. Taner, turizm/seyahat sektöründe çalışıyor. Diğer yardımcı hakemliği, ?ulusal yardımcı hakem? kokartlı Kemal Mavi üstlenecek. Mavi, öğretmen olarak görev yapıyor. Karşılaşmada dördüncü hakem olarak ?ulusal hakem? kokardı taşıyan ve yöneticilik görevini yürüten İlker Yasin Avcı görev yapacak.

Bandırmaspor-Hacettepe Spor maçının gözlemciliğini Taner Gizlenci, temsilciliklerini ise S. Zafer Falay ve Bülent Balta üstlenecek. ÖNDER BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: Bandırma nefesler tutuldu
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli