Bandırma´da spor dünyası Amerikan futbolu ile buluşuyor

Bandırma´da spor dünyası Amerikan futbolu ile buluşuyor

Sanayi Arena´daki ilk karşılaşma Bandırma Jets - Ozyiğit Üniversitesi

Bandırma spor kamu oyu bir çok ilkte olduğu gibi spor dallarında Futbol, Basketbol, Güreş ve Hentbol´den sonra Amerikan futbolu spor severlerin beğenisine sunuldu.

Uzun ve yorucu bir mücadele sonucu 2. lig A grupta fikstüründe yer alan "Bandırma Jets" Amerikan futbol takımı 5 Mart Pazar saat 14.00 de ilk karşılaşması için Sanayi Arena´da Ozyiğit Üniversitesi, Küçükyalı Örnekspor´u ağırlıyor.

/resimler/2017-3/4/1848156327854.jpg

  Ertan Taştan önderliğinde lige hazırlanan "Bandırma Jets" Amerikan Futbol takımı 5 Mart Pazar günü oynuyacağı ilk karşılaşma için başta ilçe protokolü olmak üzere tüm spor severleri Sanayi Arena´daki Amerikan futbolu coşkusunu paylaşmaya bekliyor.

45 lisanslı oyuncusu ile iddialı bir ekip olarak başarı ve coşkuyu Bandırma spor kamu oyu ile paylaşmak isteyen "Bandırma Jets" takımı özellikle tribün cezalısı oldukları için Manisa deplasmanına gidemeyen "Kronik" leri Sanayi Arenadaki tribünde bekledikleri açıklandı.

/resimler/2017-3/4/1922528037359.jpg

"Bandırma Jets" bu anlamda sosyal paylaşım sitesinden yaptığı çağrıda; 

  "Değerli Bandırma´lılar, 2016 yılında kulüp olan, Bandırma Jets Ameriken Futbol Takımı olarak bu yıl Türkiye 2. Lig´inde ilçemizi temsil edeceğiz. Ligde yer alan tek ilçe takımı olarak, şehrimizi en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz ancak bu konuda çoğunluğu üniversite öğrencilerinden oluşan takımımızın harçlıklarından kesip verdiği paralar ve kulüp oyuncularımızın maddi desteği dışında ilçemizden beklediğimiz desteği ve ilgiyi ne yazık ki göremiyoruz. Kıymetli İlçe Spor Müdürümüz Hüseyin Elüstü dışında, çabalarımıza destek olan resmi kurum ve kuruluşlar olmadığı gibi sporcusuna sahip çıkan, şehrini ulusal bir ligde temsil edecek olan sporculara destek olacağını düşündüğümüz pek çok şahıs ve şirketten beklediğimiz desteği ne yazık ki göremiyoruz. Amacı sadece spor yapmaya çalışan gençlere imkan sağlamak ve şehrimizi ulusal ligde en iyi şekilde temsil etmek olan bir kulüp olarak;spora ve sporcuya desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımız Dursun Mirza´nın, ilçemize istihdam sağlayan iş adamlarımızın yardım ricalarımızı geri çevirmeyeceğine olan inacımızı kaybetmek istemiyoruz. Bu iletiyi paylaşıp ulaşmaya çalıştığımız ama irtibata geçemediğimiz kişilere ulaşmasını sağlayan tüm değerli Bandırmalılar´a şimdiden teşekkür ederiz Saygılarımızla..." BANDIRMA JETS AMERİKAN FUTBOL KULÜBÜ

/resimler/2017-3/4/1854021466357.jpg



  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli