Bandırma'da 10 Kasım anma programı

Bandırma

Aramızdan ebediyete intikalinin 83.yılında, özlem ve hasretle andık

10 Kasım Atatürk'ü anma programı saat 09.00 da Anıt'a çelenklerin sunumu ile başladı. Bandırma Cuhuriyet alanında ilçe protoklü, okullar, Gaziler, Askeri kıta, sivil toplum kuruluşları, siyasi parti temsilcileri saat 09.05 te 2 dakikalık saygı duruşu ardından hep bir ağızdan istiklal Marşımızın okunması ile başlayan program bir öğrencinin şiir okuması, ardından ise 17 Eylül Üniversitesi Türkiye Cumhuriyet tarihi Ana Bilim Dalı Başkanlığı öğretim üyesi üyesi Doç. Dr. Resul Yavuz "Atatürk'ü anlamak" noktasında bir konuşma yaptı. 

Cumhuriyet alanında noktalanan resmi tören, Barış Manço Kültür Merkezi Melih Çınar sergi salonunda  Prof.Dr. Kemal Arı'nın arşivinden, Kurtuluş Savaş'ının ruhunu yansıtan ve özgün belge niteliği taşıyan kartpostallardan oluşan "Mehmet'in Hikayesi" sergisini ilçe protokolü tarafından ziyaret edildi.  

Bandırma'da hazırlanan 10 Kasım porgramı daha sonra Barış Manço Kültür Merkezi çok amaçlı salonda, çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilerin takdir ve teşekkür belgeleri verildi.

Haydar Çavuş Mesleki Teknik Anadolu lisesi tarafından hazırlanan program  izlendi.



Anahtar Kelimeler: Bandırma' Kasım programı
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı