Bandırma'da 23 Nisan etkinlikleri

Bandırma

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı resmi tören dışında sergi ve uçurtma şenliği ile birlikte kutlanacak.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bir birini takip eden programlarla kutlanacak.

Bandırma'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı resmi programı saat 10.30 da Cumhuriyet alanında başlayacak.

Çelenklerin anıt'a sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ardından saat 11.00 de programın devamı uygulanacak. Günün anlam ve önemini içeren konuşmayı Milli Eğitim ilçe Müdürü Mutlu Aslan yapacak.

“Egemenlik milletindir” konulu şiir'in okunması ardından Cumhuriyet ilkokulu öğrencilerince hazırlanan Kırşehir yöresi halk dansları topluluğu gösterini, Şehit Öğretmen Mustafa Boz ilkokulu Tekirdağ yöresi halk dansları gösterisi, Yaman Egeli Ortaokulu halk dansları ekibinin Elazığ yöresi gösterisi, Bandırma Ortaokulu Halk dansları topluluğunun Balıkesir yöresi gösterisi ve Yaman Egeli Ortaokulu Halk dansları topluluğunun Ankara yöresi halk oyunları gösterisini 23 Nisan'ın ruhuna hitap eden şiirlerin okunması ile son bulacak.

Bandırma belediyesinin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk Bayramı etkinliklerine yönelik öğleden sonra saat 13.00 te Geleneksel olarak yapılagelmekte olan sahil uçurtma şenliği için yeni sahil alanında çocuklara uçurtma dağıtılacak.

13.30 da ise Barış Manço Kültür Merkezi Melih Çınar sergi salonunda resim eğitmeni Nail Yurdusev tarafından hazırlanan resim sergisi ziyarete açılacak.



Anahtar Kelimeler: Bandırma' Nisan etkinlikleri
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı