BANDIRMA'DA 500 KİRALIK DAİRE BOŞALACAK!

BANDIRMA

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Merkez Yerleşkesinde inşaatı hızla devam eden 1500 kişilik KYK Yurdu konut anlamında Bandırma'ya nefes aldıracak.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Merkez Yerleşkesinde inşaatı hızla devam eden 1500 kişilik KYK Yurdu konut anlamında Bandırma'ya nefes aldıracak.
Bandırma'daki kira fiyatları İstanbul'la yarışırken öğrencilerin ikamet ettiği yaklaşık 500 daire çokta uzun olmayan bir gelecekte boşalacak. 
Evinin kirasını öğrenci sayısına göre belirleyip, memleketinden-şehrinden-köyünden-kasabasından ayrılıp eğitim almak, üniversiteli olmak için Bandırma'yı tercih eden bu gençleri "arpalık" olarak gören bir takım aç gözlülerin evleri boşalacak ve Onlar yeni kiracı arayacaklar!
Kira fiyatlarının başta İstanbul olmak üzere gerilemeye başladığını düşünürsek, Bandırma'daki kiralık ev fiyatlarının da gerileceği aşikar. Kira fiyatlarındaki bu geriye çekilmeye en büyük desteği de 1500 Kişilik KYK yurdu verecek. 
Bandırma'nın nüfusu ve kent konut stoğu düşünüldüğünde 500 dairenin aynı anda boşalması büyük bir konut hareketliliğine sebep olacak. Öğrenciler ve aileleri kiracılıktan kurtulurken boşalan 500 daire yeni kiracılarını bekliyor olacak. Benim evim boş kalmaz! İstediğim fiyattan kiraya veririm! Diyenler bir kez daha düşünmek zorunda kalacaklar.  mrt.



Aki ihsan alacalı
16.12.2023 13:45:16
Bravo..aç gözlü .paragözlerden çocuklarımızı kurtarmamız lazım..3 kuruş beş kuruş paraları olan öğrencilere sonuna kadar destek verelim..bandırma örnek olsun..gıdacılarda paragöz..

Hicabi Gök
16.12.2023 17:14:08
Bandırma ve çevresine yeni Yeni OSB ler yapılmaktadır. Bu yüzden bence Bandırma da konut ihtiyacı OSB lerdeki fabrika ve personel sayılarının artması ile dahada artacaktır. Üniversite deki KYK yurdunun yapılması ancak kısa dönem için bir rahatlama sağlar lakin öğrenci sayıları nın artışı ile bu yertlarında yetersiz kalacağını düşünmekteyim.

Yaşar erboz
16.12.2023 19:15:43
Çok iyi olm.super oğlum bandirmada özel bir durum yüzünden ev tuttuk 9000.tl.ben emekliyim çok zorlanıyorum iş ariyorum.

Anahtar Kelimeler: BANDIRMA' KİRALIK DAİRE BOŞALACAK!
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı