Bandırma'da, ASRIN felaketi anıldı

Bandırma

İYİ Parti Milletvekili ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Op. Dr. Turhan Çömez asrın felaketini Cumhuriyet alanında andı.

İYİ Parti Milletvekili ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Op. Dr. Turhan Çömez asrın felaketini Cumhuriyet alanında andı.

Milletvekili Op. Dr. Turhan Çömez'in yanı sıra il ve ilçe parti yönetim çevrelerinin hazır bulunduğu asrın felaketini anma ve hatırlama programı alanda kurulan devasa LED ekran ile bir yıl önce yaşanan felaketin görüntüleri yanı sıra Op. Dr. Turhan Çömez'in önderliğinde Hatay'da kurulan sahra hastanesinde yapılan çalışmalar bir kez daha gündeme taşındı.

 



demokrat
7.02.2024 12:32:54
Lideri eliyle yok edilmeye çalışılan bir siyasi klik.Sn.Çömez aslında,bu konularda çok eziyet çekmiş bir siyasi kişilik.Bld.bşk.adaylığını gönülden istemediğini,dayatma olduğunu sanıyorum.Çünkü Sn.Liderlerinin 14 Mayıs 20232den bu yana yaptığı zigzagların,ne partililer ne de Sn.Çömez tarafından anlaşıldığını düşünemiyorum.İyi niyetle bu partiye gelen ve merkez sağ umudu ile birleşen insanların umutları suya düştü.Hadi şahsım ve ufaklık pisküvitçi dün başka,bugün başka dönüşlerle fırıldak oldular.Peki hanımefendiye kim ne dedi de bu dönüşleri yapıyor.Yazık ettiler güzel insanların yarın düşlerini...Her ceviz yuvarlaktır ama yuvarlak ceviz değildir.(D:B:Büyük düşünür vecizesi)

Anahtar Kelimeler: Bandırma' ASRIN felaketi anıldı
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı