Bandırma'da büyük buluşma

Bandırma

Bandırma Endüstri Meslek Lisesi eski mezunlarının Bandırma’daki geleneksel buluşmasına Niğde milletvekili Ömer Fethi Gürer de katıldı.

Bandırma Endüstri Meslek Lisesi eski mezunlarının Bandırma’daki geleneksel buluşması gerçekleşti. Bandırma Öğretmen Evi lokalindeki buluşmaya, bu okulun mezunu, CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer de katıldı. Buluşmada o yıllara ait anılar anlatılıp, sıcak söyleşiler gerçekleşti.

Bandırma Endüstri Meslek Lisesi’nden 1974-1975 eğitim-öğretim yılında mezun olduğunu belirten Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, şunları söyledi:

“O dönemde bu okula sınavla giriliyordu. Ben de sınavı kazandım. O yıllarda, Devlet Demiryolları’nda çalışanların çocukları, Bandırma’daki Işık Öğrenci Yurdu’nda kalıyorlardı. Babam da Devlet Demiryolları’nda görev yaptığından, ben de Işık Öğrenci Yurdu’nda kaldım. 5 yılım Bandırma’da geçti. O yılların Bandırması çok farklıydı. Denize girdiğimiz Livatya’da üzüm bahçeleri vardı. Bandırma’ya, öğrenciliğimden bu yana bu ikinci gelişim. Yaklaşık 20 yıl önce bir kez daha gelmiştim. O döneme ait arkadaşlarımla bir arada olmaktan mutluyum.”

Hasan Kıroğlu’nun organize ettiği Bandırma Endüstri Meslek Lisesi mezunlarının buluşmasında anılar dile getirilirken duygulu anlar yaşandı. Milletvekili Gürer, o dönemin beden eğitimi öğretmeni Fevzi Teker’i unutamadığını ve rahmetle andığını belirtti.    ÖNDER BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: Bandırma' büyük buluşma
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı