Bandırma'da cinayeti

Bandırma

Bandırma'da korkunç cinayet, kendisinden ayrılmak isteyen imam nikahlı ve 4 aylık hamile eşini keserek öldürdü.

Korkunç olay bugün saar 14.30 suları meydana geldi. Hacıyusuf Mahallesi Levent caddesi "Gülez İnşaat" Tezgiden AP. numara 51. de ikamet eden Kadir Meşe (29) kendisinden 10 yaş küçük imam nikahlı ve 4 aylık hamile eşini keserek öldürdü.

Edinilen bilgiye göre Bursa ili Osmangazi ilçesi Alemdar Mahallesi, Hostes Rana Altınay sokak numara 6/2de ikamet eden Hazal Alpyörük (19) bir süre önce tanışıp arkadaş olduğu ve kendisi ile imam nikahlı olarak birlikte yaşadığı eşi Kadir Meşe (29) tarafından kıskançlık krizi nedeni ile bıçaklayarak öldürülmesi Bandırma'da çiddetle karşılandı.

Kadir Meşe & Hazal Alpyörük ikilisi bir süredir Hacıyusuf Mahallesi Levent Caddesi Tezgiden apartmanı 51/1 numarada yaşıyordu. Konut içinde başlayan tartışma sonucu eli bıçaklı eşinden kurtulmak için konutun arka bahçe balkonuna çıkıp kapıyı kilitleyen Hazal Alpyöyük, bir taraftanda komşularından imdat istemesi, çevre sakinlerini harekete geçirdi.

Kadir Meşe, kilitlenen balkon kapısını açamayınca camı kırarak çıktığı balkonda 4 aylık hamile eşi Hazal Alpyörük'ü defalarca bıçakladı. Olayı gören komşuların ihbarı üzerine adrese gelen 112 ekipleri, balkonda cansız yatan genç kadını Bandırma Eğitim ve Araştırma hastanesine sevk edip, acil olarak müdahale edilmesine karşı genç kadın aşırı kan kaybı sonucu hayatını kaybetti.

Olayın ardından, seferber olan emniyet güçleri kızgın koca Kadir Meşe'yi kısa sürede yakalayarak getirildiği polis merkezinde adli işlemlere başlanıldı.



Tirci
15.02.2022 22:15:04
Cahillik diz boyu Allah'ın rahmeti üzerine olsun

Anahtar Kelimeler: Bandırma' cinayeti
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı